Chat with us, powered by LiveChat

Procesoptimalisatie

Een effectievere en efficiëntere afdeling en organisatie.

Helicopterview én een pragmatische insteek

Een effectievere en efficiëntere afdeling en organisatie. Dat is wat procesoptimalisatie u oplevert. En dat is precies waar we bij Forque voor staan. Daarbij gaan we altijd uit van een helicopterview én een pragmatische insteek. Verwacht van ons dan ook geen ellenlange rapporten of langdurige trajecten – maar wel korte klappen én blijvend resultaat.  

Met een pragmatische aanpak …

Heeft u een proces waarvan u denkt: dát moet handiger kunnen? Dan denken we graag mee. We kijken daarbij verder dan dat ene proces. Uw organisatie is immers één geheel, en verschillende processen, zoals de financiële administratie, HRM of voorraadbeheer, kunnen vergaande invloed op elkaar hebben. Toch vragen de meeste oplossingen helemaal niet om vuistdikke rapporten of langlopende trajecten. Een kernachtige aanpak levert vaak meer op – en is nog sneller ook.

… voor iedere afdeling

We hebben bij Forque verschillende specialisaties in huis, bijvoorbeeld op het gebied van financiële administratie, HRM Payroll, voorraad- en magazijnbeheer en software development. Bovendien hebben we uitgebreide (en onafhankelijke) ervaring met verschillende business softwarepakketten.

… en altijd samen met u en uw mensen

Het belangrijkste in dit proces? Dat is persoonlijk contact, en het feit dat we het sámen doen. Alleen dan komen we tot blijvende resultaten.

Voordelen

  • Efficiëntere afdeling en/of organisatie
  • Samenwerken met professionele specialisten
  • Werkplezier vergroten
  • Blijvend resultaat

Lees hier meer over Forque

Meer weten?

Heeft u een organisatieproces dat verbeterd kan worden, een automatiseringsvraag of behoefte om te sparren over de inrichting van uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Diensten

AFAS Expert

U wilt natuurlijk het maximale uit uw AFAS inrichting halen. Als AFAS experts helpen we u daar graag bij. Of het nou gaat om AFAS ondersteuning, gebruikersgemak of procesinrichting. 

Lees verder →

Salarisverwerking

Uw salarisverwerking uitbesteden? Dat vraagt om professionals met kennis van zaken. Die weten wat er speelt. Die professionals vindt u bij ons. Zo heeft u weer een zorg minder. En kan uw organisatie doen waar hij goed in is. 

Lees verder →

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)