Procesoptimalisatie

Geen ellenlange rapporten, maar een pragmatische aanpak met blijvende resultaten. 

Elke organisatie kent mensen en processen. De combinatie van deze twee maakt uw bedrijf uniek. Het kan gebeuren dat een proces niet optimaal verloopt, onjuiste resultaten oplevert of niet juist is ingericht. Dan is het mogelijk om voordeel te behalen door procesoptimalisatie.

Optimalisatie

Onder procesoptimalisatie verstaan we alles wat nodig is om een effectieve en efficiënte organisatie in te richten. Verwacht bij Forque geen ellenlange rapporten, maar een pragmatische aanpak met resultaten. Heeft u een proces dat verbeterd moet worden,  een automatiseringsvraag of wilt u sparren over de inrichting van uw organisatie? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Financiën, HRM Payroll, administratie, software development

Forque kan u helpen uw knelpunten op te lossen en processen efficiënter in te richten. Onze mensen hebben verschillende specialismen, onder meer op het gebied van financiële administratie, HRM Payroll, het administratief beheren van uw magazijnen en logistieke stromen, systeembeheer en software development. We werken graag samen om tot het beste resultaat te komen.

Pragmatisch en helicopterview

Wij kijken verder dan alleen het specifieke proces en zien uw organisatie als een geheel. Wij zijn ons bewust van de invloed die verschillende processen op elkaar kunnen hebben. Klanten van Forque omschrijven onze aanpak als pragmatisch. Juist de combinatie van deze aanpak en onze helicopterview wordt gewaardeerd.
Voor de meeste oplossingen zijn geen uitgebreide rapporten nodig, wij hanteren een kernachtige aanpak en hechten veel waarde aan persoonlijk contact en samen doen. Verwacht bij ons geen ellenlange rapporten, maar blijvende resultaten. Bovendien kunt u gewoon bellen als u een vraag heeft. Dat stelt ons in staat uw organisatie verder te helpen en écht te verbeteren.

Onze expertise

  • Procesanalyse; We helpen u uw processen tot in de kern te begrijpen en helpen u bij het vinden van verbeterpunten.
  • Automatisering van processen; We hebben uitgebreide (en onafhankelijke) ervaring met diverse business softwarepakketten. We implementeren software waarmee een proces wordt geautomatiseerd. Daarnaast ontwikkelen we zelf ook handige maatwerkoplossingen zoals de Forque Klok.
  • Begeleiden van managers en opleiden van personeel; We helpen u actief de verbeterpunten te optimaliseren. Dat doen we op een manier die bij u en uw organisatie past. We kijken hierbij niet alleen naar een proces maar naar het totaalbeeld van uw organisatie, alles staat tenslotte met elkaar in verbinding. En kunnen wij personeel opleiden zodat de aangepaste processen ook echt werken.
  • Ontwikkelen proceshandboeken met behulp van MAVIM Rules; Met behulp van MAVIM Rules op een gestandaardiseerde manier de processen van een organisatie vastleggen. Deze kunnen we vervolgens gebruiken als input voor optimalisatie en als directe bron voor een kennisbank voor uw organisatie.
  • Verbetering gebruik van AFAS Profit; Brede kennis van AFAS Profit stelt ons in staat om uw processen optimaal te modelleren in het pakket. We hebben complete kennis van het pakket, in het bijzonder Financieel, Logistiek, Projecten en HRM.

Meer informatie

E-mail voor meer informatie over procesoptimalisatie of één van onze andere expertises naar info@forque.nl .

Jacob-Jan Mannak

Jacob-Jan Mannak

Projectmanager - Partner

T: +31 (0) 6-45 05 65 28
E: jj.mannak@forque.nl