Salarisverwerking

Ondersteuning op maat bij de salarisadministratie in uw organisatie

 

Uw salarisverwerking vraagt om professionals met kennis van zaken. Die weten wat er speelt in uw organisatie én in uw branche. Die professionals vindt u bij Forque. Zo heeft u weer een zorg minder. En kan uw organisatie doen waar hij goed in is.

Doen waar je goed in bent

Doen waar je goed in bent. En daar vol op focussen. Dat zou iedere organisatie moeten doen. En of u nou goed bent in onderwijs geven, auto’s verkopen of poetsdoeken produceren – dat maakt daarbij niet uit. Toch stroomt er in de praktijk in iedere organisatie geld, tijd en energie naar zaken die niets met de kern van uw zaak te maken hebben. Naar salarisadministratie bijvoorbeeld. Noodzakelijke dingen, absolute randvoorwaarden voor succes zelfs. Maar niet de kern van uw zaak.

Zonder zorgen over de randvoorwaarden

Salarisverwerking is een vak apart. Het is een complex specialisme waarin alles altijd betrouwbaar, nauwkeurig en efficiënt moet zijn. Omdat uw medewerkers financieel afhankelijk zijn van een goede verloning. En omdat gedoe over geld wel het laatste is waar u op zit te wachten. Wat het niet eenvoudiger maakt, is dat iedere branche eigen regels en uitzonderingen heeft, die in veel gevallen jaarlijks wijzigen. Dat is niet iets wat u in de kantlijn van de werkdag bij kunt houden. Dat vraagt om professionals met kennis van zaken. Die weten wat er speelt in uw organisatie én in uw branche.

Lees hier meer over salarisverwerking…

En altijd met de regie in handen

PayrollDie professionals vindt u bij Forque. Wij verzorgen de verloning voor uw medewerkers. Foutloos en op tijd. En dat doen we in uw eigen AFAS Profit omgeving. Zodat u altijd weet wat er speelt, en de regie in handen houdt. Ook financieel, want de kosten zijn laag en liggen vooraf vast. Daarvoor krijgt u gegarandeerde kwaliteit, want gekwalificeerde salarisprofessionals voeren altijd extra controles uit op gegevens en mutaties. En natuurlijk is er bij Forque ook altijd ruimte voor persoonlijk overleg met uw eigen vaste salarisadministrateur.

De voordelen

  • Salarisverwerking in uw eigen AFAS Profit omgeving
  • Vaste kosten
  • Persoonlijk contact met uw eigen  salarisadministrateur
  • Meer tijd voor uw kerntaken
  • Gegarandeerde kwaliteit en geen omkijken meer naar complexe administratieve taken: gekwalificeerde salarisprofessionals die altijd zorgen voor een salarisverwerking die up-to-date is met de nieuwste wet- en regelgeving voor uw branche

Meer weten?

Neem dan contact met op Noël Pepermans, u bereikt hem op (+)31-6 34 73 75 42.

Noël Pepermans

Noël Pepermans

Salesmanager - Partner

T: +31 (0)6-  34 73 75 42
E: n.pepermans@forque.nl