Chat with us, powered by LiveChat

Salarisverwerking

Ondersteuning op maat bij de salarisadministratie in uw organisatie.

 

Een zorg minder

Uw salarisverwerking vraagt om professionals met kennis van zaken. Die weten wat er speelt in uw organisatie én in uw branche. Die professionals vindt u bij Forque. Zo heeft u weer een zorg minder. En kan uw organisatie doen waar hij goed in is.

Salarisadministratie niet de kern van uw werk

Doen waar je goed in bent. En daar vol op focussen. Dat zou iedere organisatie moeten doen. En of u nou goed bent in onderwijs geven, auto’s verkopen of poetsdoeken produceren – dat maakt daarbij niet uit. Toch stroomt er in de praktijk in iedere organisatie geld, tijd en energie naar zaken die niets met de kern van uw zaak te maken hebben. Naar salarisadministratie bijvoorbeeld. Noodzakelijke dingen, absolute randvoorwaarden voor succes zelfs. Maar niet de kern van uw zaak.

Salarisexpert met kennis van zaken

Salarisverwerking is een vak apart. Het is een complex specialisme waarin alles altijd betrouwbaar, nauwkeurig en efficiënt moet zijn. Omdat uw medewerkers financieel afhankelijk zijn van een goede verloning. En omdat gedoe over geld wel het laatste is waar u op zit te wachten. Wat het niet eenvoudiger maakt, is dat iedere branche eigen regels en uitzonderingen heeft, die in veel gevallen jaarlijks wijzigen. Dat is niet iets wat u in de kantlijn van de werkdag bij kunt houden. Dat vraagt om professionals met kennis van zaken. Die weten wat er speelt in uw organisatie én in uw branche.

Klantverhaal Marelko

 • Branche: veiligheidssystemen voor hulpvoertuigen
 • Gevestigd in Maarheze
 • Opgericht in 1991
 • Softwaregebruik: AFAS Profit
 • Interview met: Ellis van der Linden (Office-manager)

 

Uw eigen AFAS Profit omgeving

Die professionals vindt u bij Forque. Wij verzorgen de verloning voor uw medewerkers. Foutloos en op tijd. En dat doen we in uw eigen AFAS Profit omgeving. Zodat u altijd weet wat er speelt, en de regie in handen houdt. Ook financieel, want de kosten zijn laag en liggen vooraf vast. Daarvoor krijgt u gegarandeerde kwaliteit, want gekwalificeerde salarisprofessionals voeren altijd extra controles uit op gegevens en mutaties. En natuurlijk is er bij Forque ook altijd ruimte voor persoonlijk overleg met uw eigen vaste salarisadministrateur.

Voordelen

 • Salarisverwerking in uw eigen AFAS Profit omgeving
 • Vaste kosten
 • Persoonlijk contact met uw eigen salarisadministrateur
 • Meer tijd voor uw kerntaken
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Geen omkijken meer naar complexe administratieve taken
 • Gekwalificeerde salarisprofessionals zorgen altijd voor een salarisverwerking die up-to-date is met de nieuwste wet- en regelgeving voor uw branche.

Salarisverwerking: de pijn zit altijd in de details 

Maico Hulst is senior consultant en expert in salarisverwerking. Hij schreef een artikel waarin hij uitlegt waar de complexiteit in zit, hoe dat kan, en wat er tegen te doen valt. 

Uw salarisadministratie uitbesteden?

Forque biedt u kwaliteit, professioneel advies en persoonlijke service. Wilt u meer weten over wat het uitbesteden van salarisverwerking voor uw organisatie kan betekenen? Vul dan ons contactformulier in, of bel T: +31(0)85- 89 02 093.

Diensten

AFAS Experts

U wilt natuurlijk het maximale uit uw AFAS inrichting halen. Als AFAS experts helpen we u daar graag bij. Of het nou gaat om AFAS ondersteuning, gebruikersgemak of procesinrichting. 

Lees verder →

Business Intelligence

Uw bedrijfsgegevens analyseert u makkelijk en snel met de inzet van Microsoft Power BI. Het helpt om snel goede gefundeerde beslissingen te nemen. De BI-experts van Forque helpen u graag met advies, analyses én maatwerk.

Lees verder →

(Bij verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid)

(Bij verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid)

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)