ENTER – Forque vierde donderdag 9 november 2017 de officiële opening van haar nieuwe kantoor aan de Vonderweg in Enter. Samen met ruim 120 aanwezige klanten, partners, buren en andere bekenden genoten wij van een hapje en een drankje, maar vooral van de enthousiaste reacties en gezelligheid.

Sybren Westerink, directeur – partner heeft het nieuwe kantoor officieel geopend. Na een korte kennismakingvideo van het hele team nam hij het woord en heette iedereen van harte welkom. Westerink: “Wij kijken terug op een zeer geslaagde opening! Het was mooi en bijzonder om te zien hoeveel relaties de moeite hebben genomen af te reizen naar het Oosten van het land. Dat geeft ons des te meer spirit om door te gaan waar we mee bezig zijn: klanten, relaties en partners echt verder helpen en organisatieresultaten en processen verbeteren.

Volgens Corine Meppelink, marketingmanager van Forque zijn al vele Nederlandse organisaties en ondernemers op deze manier geholpen. Forque zet zich niet alleen in voor het verbeteren van bedrijfsresultaten, maar zorgt ook voor verbinding tussen de mensen en haar organisatieprocessen en systemen.

Dankzij de enorme opkomst en de ontspannen sfeer is de officiële opening van ons nieuwe kantoor een groot succes geworden. Via deze weg willen wij iedereen nogmaals heel hartelijk bedanken!