Gladior

Met 18 jaar ervaring is Gladior breed onderlegd in result driven online marketing: met een focus op resultaat. Hiervoor werkt Gladior met een vaste methodiek van analyse, strategie, uitvoering, monitoring en rapportage. Gladior is Google Premier Partner en beschikt over diverse certificeringen in Google Adwords, Analytics, Tag Manager, Bing, Spotler en Blueconic.

Online marketing bij Gladior wordt compleet afgestemd op organisatiedoelstellingen. Ook zorgt Gladior ervoor dat de campagnes perfect aansluiten bij de marketingstrategie van bedrijven. Gladior biedt een breed scala aan diensten op het gebied van zoekmachine marketing, online adverteren, e-mail marketing, webstatistieken, personalisatie en linkbuilding aan die de online vindbaarheid van organisaties vergroten.

Forque en Gladior bundelen krachten

Gladior heeft diverse “Forque Apps” binnen de appstore van Gladior opgenomen. Gladior verwacht hun klanten hiermee te kunnen wijzen op de mogelijkheid voor tijds- en kostenbesparingen.

Gladior en Forque hebben dezelfde no-nonsense mentaliteit en weten elkaar bij diverse AFAS-projecten te vinden. Gladior op het gebied van In – en outsite of webshops en Forque met haar Forque Apps en dienstverlening. We gaan samen verder daar waar AFAS ophoudt of wanneer er juist behoefte is aan specifieke branchekennis.

Meer informatie

Bent u bezig met een verandering of verbetertraject? Wilt u uw processen graag in kaart brengen om zo verbeteringen te kunnen identificeren? En kunt u daarbij hulp gebruiken? Wij kijken graag met u mee. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via T:+31(0)85- 27 33 490 of E: info@forque.nl

Noël Pepermans

Noël Pepermans

Salesmanager

T: +31(0)6- 34 73 75 42
E:n.pepermans@forque.nl