Klanten

Tevreden klanten, daar gaan wij voor!  Wil je meer weten over één van deze opdrachten?

RVKO

RVKO

“We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Forque. De deskundigheid is hoog. We hebben nu een betrouwbaar systeem dankzij Forque. Dat levert ons tijdsbesparing op en biedt veel sneller inzicht in de cijfers per school.”

Lees verder →

NOC NSF 400x178 wit

NOC*NSF

“We wilden de regelingen voor topsporters digitaliseren. Hiervoor stapten we in 2014 over op AFAS. Destijds was hiervoor een stuk maatwerk nodig. Forque heeft gezorgd dat er nu zoveel mogelijk vanuit de standaard van AFAS wordt gewerkt.” 

Lees verder →

QRS

“We tillen BI samen met Forque naar een volwassen niveau. Er stonden enkele rapportages, dat is nu compleet veranderd. Met enkele drukken op de knop hebben we nu inzichtelijk: actuele voorraden, verkoop- cijfers, klantinformatie en prognoses.”

Lees verder →

Molenaar Badkamers

“Gedurende het proces komen er vragen op tafel waar je van tevoren niet aan had gedacht. Forque en datadone zijn hier heel flexibel in en denken mee.”

Lees verder →

Huiskes Kokkeler Autogroep

“Keer op keer word ik verrast en ben ik verbaasd over hoe snel en met welke kwaliteit onze wensen worden gerealiseerd. Echt super!”

Lees verder →

KNMG

“Binnen het gebruikte HR-systeem en Exact konden geen gegevens uitgewisseld worden, waardoor veel handelingen dubbel moesten worden uitgevoerd.” Dat kon simpeler.

Lees verder →

Renova

“We werkten met een mappenstructuur en aparte systemen voor salaris en HRM. Dat is niet wenselijk voor onderwerpen zoals salaris en verlof. Dat moet centraal opgeslagen zijn. Anders is er een risico op fouten.”

Lees verder →

Qliq Primair Onderwijs

“Forque weet precies hoe ze je als organisatie kunnen helpen. We zijn dan ook zeer tevreden over de processen en het heeft ons veel tijdsbesparingen gebracht.”

Lees verder →

Aeternus

“Data bij elkaar zoeken, bij elkaar zetten en dan nog analyseren. Dat moet sneller kunnen, dacht ik. Zo kwam ik uit bij Microsoft Power BI. En omdat Forque ook AFAS Partner is, was de keuze snel gemaakt.”

Lees verder →

De Waal Autogroep

“Het is een fijne samenwerking als je hulp krijgt van een partij die de noodzaak en essentie snapt van je vraagstukken.”

Lees verder →

SushiPoint

“Alle partijen waar ik mee sprak, waren analytisch sterk. Bij Forque had ik óók een klik. Toen we eenmaal de keuze hadden gemaakt, werd binnen twee weken het dashboard opgeleverd”.

Lees verder →

Carpetright

“Vroeger was ik uren bezig met het creëren van een bezettingsoverzicht omdat ik overal en nergens gegevens vandaag moest halen. Nu is dat zo gepiept. Zonder de hulp van de consultants van Forque waren we nu nog niet klaar geweest. ”

Lees verder →

Schakel Autogroep

“Over de implementatie adviseerde de softwareleverancier om daar een consultant van Forque bij in te zetten. Deze partner is de kennis partner binnen de automotive van AFAS en zijn goed thuis bij autodealers zoals ons bedrijf.”

Lees verder →

Muntstad 400x178

Muntstad

“Mijn ervaring met Forque is heel goed. Altijd een fijne samenwerking, duidelijke uitleg en snel en direct handelen. Forque is flexibel, open en eerlijk. Wij hebben echt goede adviezen en tips ontvangen!”

Lees verder →

Marelko

“De software ondersteunt je goed, maar bij het daadwerkelijke verlonen komt toch nog heel wat kijken – naheffingen, pensioenen, vergoedingen en weet ik wat nog allemaal. Dat hebben we nu dus uitbesteed aan Forque. Ideaal!”

Lees verder →

Theo Mulder

“Eén van de meest tastbare verbeteringen is dat ik nu direct inzicht heb in de kosten van de werkzaamheden die uitgevoerd worden.”

Lees verder →

Wil je meer weten over één van deze opdrachten?

Tevreden klanten, daar gaan wij voor! Wil je meer weten? Heb je vragen? Wil je in contact komen met één van onze klanten?

Neem direct contact op

CMO

“We hebben heel fijn samengewerkt met Forque. Wat vooral prettig was om snel te schakelen en hulp te krijgen bij de inrichting. De basis staat nu. In de toekomst gaan we deze basis zeker nog verder uitbreiden.”

Lees verder →

SKPO

“Het is een goed besluit geweest om meer zelf te doen. Alles zelf doen gaat niet en hoeft ook niet. Maar dat we weer baas zijn over onze eigen processen is een gevoel wat ik iedere schoolbestuurder kan aanbevelen. Het is heerlijk!”

Lees verder →

Multinal

“Onze ervaring met TimeKeeper is zeer positief. Ik kan het een ieder aanraden die op een eenvoudige manier de urenregistratie wil bijhouden. Hij doet wat ie moet doen, dat werkt fijn.”

Lees verder →

Agristo

“Door onze planning werd het heel erg krap om de salarisverwerking op tijd af te krijgen. Bij de start van de implementatie van AFAS geloofde ik niet dat het ons zou lukken om het systeem in 1,5 maand in te richten.”

Lees verder →

Klantcase Van Tilburg-Bastianen

Van Tilburg-Bastianen

“Forque komt tot de kern van onze BI-vraagstukken en vindt altijd snel de oplossing.”

Lees verder →

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)