Chat with us, powered by LiveChat

CMO Flevoland

Best practice aanpak voor succesvolle implementatie en optimalisatie van AFAS.

Reden van overstap

Centrum Maatschappelijke Ontwikkeling (CMO) Flevoland staat voor een vitale samenleving waarin welzijn en zorg goed zijn geregeld. CMO Flevoland is de onmisbare partner in de aanpak van maatschappelijke vraagstukken. “Wij weten wat er speelt en leeft in de regio en delen onze kennis graag. We leggen actief de verbinding tussen zorgconsumenten, professionals en organisaties. Daarbij maken we gebruik van de denk- en doen kracht van de consument. Zo draagt CMO Flevoland bij aan prettig leven: leren, werken, wonen en zorgen in Flevoland.”

Marijke Loosman, financieel administrateur

“We hebben heel fijn samengewerkt met Forque. Wat vooral prettig was om snel te schakelen en hulp te krijgen bij de inrichting. De basis staat nu. In de toekomst gaan we deze basis zeker nog verder uitbreiden.”

De verandering

In de zomer van 2016 zijn we begonnen met onze kennismaking en implementatie van AFAS Software”, vertelt Marijke. We maken gebruik van de AFAS-modules CRM, Financieel, HRM en Projecten. Op 1 januari 2017 zijn we met de financiële administratie live gegaan. Met AFAS kan erg veel en het project heeft een grote impact. We maken ook gebruik van AFAS InSite. Onze collega’s hebben hier zeer positief op gereageerd en zijn blij met de wijze waarop er nu uren geboekt kunnen worden, je organisatie-mededelingen kunt lezen en insturen, verlof kunt aanvragen, projectadministratie kunt inzien en facturen kunt goedkeuren. Het is logisch opgebouwd en het werkt gewoon!

Uiteraard kwamen we in het begin nog wat kinderziektes tegen, maar deze konden we zelf of met hulp van Jacob-Jan Mannak of Matthijs de Haan van Forque adequaat oplossen. Door ons intensieve contact en de kennis van Forque werden problemen snel en goed opgelost. We merken dat onze eigen kennis groeit en we steeds meer zelf kunnen, dat voelt ook goed. Je wilt toch het liefst zélf een vraag of wens, indien deze het proces verbetert, direct kunnen doorvoeren.

Vraag over onze aanpak?

Heb je een vraag? Zou je graag in contact komen met CMO Flevoland? Of wil je meer weten over onze aanpak? 

Diensten

AFAS Expert

Je wil natuurlijk het maximale uit je AFAS inrichting halen. Als AFAS experts helpen we je daar graag bij. Of het nou gaat om AFAS ondersteuning, gebruikersgemak of procesinrichting.

Lees verder →

Business Intelligence

Je bedrijfsgegevens analyseert je makkelijk en snel met de inzet van Microsoft Power BI. BI staat voor Business Intelligence, en dat is niet voor niets. Het helpt je om snel goed gefundeerde beslissingen te nemen.

Lees verder →

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)