Chat with us, powered by LiveChat

Huiskes-Kokkeler

Best practice aanpak voor succesvolle implementatie en optimalisatie van AFAS.

Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler Autogroep is met 4 vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede en Oldenzaal de grootste dealer in Volkswagen-, Audi-, SEAT- en ŠKODA personenauto’s en Volkswagen Bedrijfswagens in Twente. Daarnaast bestaat Huiskes-Kokkeler Autogroep nog uit twee schadeherstel-bedrijven, een universele leasemaatschappij, een eigen autoverhuurbedrijf en een eigen centrum voor bedrijfswageninrichtingen (BWI Twente).

AFAS Profit beter benutten

Huises-Kokkeler maakt sinds 2002 al gebruik van AFAS Software. Het pakket is destijds geïmplementeerd en wordt sindsdien ingezet als personeels- en salarisadministratiepakket. Het dealerbedrijf maakte gebruik van de basisfunctionaliteiten maar waren niet op de hoogte van alle bestaande en nieuwe mogelijkheden. Hierdoor had Huiskes-Kokkeler een kans om nog meer uit de software te halen waar ze toch al voor betaalden.

Marijke Agterbosch, Personeelsfunctionaris

“Keer op keer word ik verrast en ben ik verbaasd over hoe snel en met welke kwaliteit onze wensen worden gerealiseerd. Echt super!”

Begrip en actie

Marijke vertelt: “Wij hebben Forque gevraagd om te helpen en ondersteunen bij de optimalisatie van de AFAS-omgeving, ons HRM/Payroll systeem waar ik zelf al 12 jaar mee werk. In al die jaren heb ik met diverse consultants gewerkt maar ik heb nog nooit iemand ontmoet die precies begrijpt wat ik wil realiseren en dit ook direct weet te vertalen naar slimme oplossingen. Jacob-Jan is ongelooflijk snel en handig en levert in mijn ogen een bovenmatige prestatie. We zijn écht verder geholpen!

Vraag over één van onze implementaties

Heb je een vraag? Zou je graag in contact komen met Huiskes Kokkeler Autogroep? Of ben je op zoek naar een branche specialist? Neem dan contact met ons op.

Diensten

AFAS Expert

Je wil natuurlijk het maximale uit je AFAS inrichting halen. Als AFAS experts helpen we je daar graag bij. Of het nou gaat om AFAS ondersteuning, gebruikersgemak of procesinrichting.

Lees verder →

Business Intelligence

Je bedrijfsgegevens analyseer je makkelijk en snel met de inzet van Microsoft Power BI. BI staat voor Business Intelligence, en dat is niet voor niets. Het helpt je om snel goed gefundeerde beslissingen te nemen.

Lees verder →

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)