Chat with us, powered by LiveChat

Huiskes-Kokkeler

Best practice aanpak voor succesvolle implementatie en optimalisatie van AFAS.

Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler Autogroep is met 4 vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede en Oldenzaal de grootste dealer in Volkswagen-, Audi-, SEAT- en ŠKODA personenauto’s en Volkswagen Bedrijfswagens in Twente. Daarnaast bestaat Huiskes-Kokkeler Autogroep nog uit twee schadeherstel-bedrijven, een universele leasemaatschappij, een eigen autoverhuurbedrijf en een eigen centrum voor bedrijfswageninrichtingen (BWI Twente).

Marijke Agterbosch, Personeelsfunctionaris

“Keer op keer word ik verrast en ben ik verbaasd over hoe snel en met welke kwaliteit onze wensen worden gerealiseerd. Echt super!”

Begrip en actie

Marijke vertelt: “Wij hebben Forque gevraagd om te helpen en ondersteunen bij de optimalisatie van de AFAS-omgeving, ons HRM/Payroll systeem waar ik zelf al 12 jaar mee werk. In al die jaren heb ik met diverse consultants gewerkt maar ik heb nog nooit iemand ontmoet die precies begrijpt wat ik wil realiseren en dit ook direct weet te vertalen naar slimme oplossingen. Jacob-Jan is ongelooflijk snel en handig en levert in mijn ogen een bovenmatige prestatie. We zijn écht verder geholpen!

Vraag over één van onze implementaties

Heeft u een vraag? Zou u graag in contact komen met Huiskes Kokkeler Autogroep? Of bent u op zoek naar een branche specialist? Neem dan contact met ons op.

Diensten

AFAS Expert

U wilt natuurlijk het maximale uit uw AFAS inrichting halen. Als AFAS experts helpen we u daar graag bij. Of het nou gaat om AFAS ondersteuning, gebruikersgemak of procesinrichting.

Lees verder →

Business Intelligence

Uw bedrijfsgegevens analyseert u makkelijk en snel met de inzet van Microsoft Power BI. BI staat voor Business Intelligence, en dat is niet voor niets. Het helpt u om snel goed gefundeerde beslissingen te nemen.

Lees verder →

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)