Chat with us, powered by LiveChat

Multinal Group

Best practice aanpak voor succesvolle implementatie en optimalisatie van AFAS.

Multinal

Multinal Group is dé dienstverlener van oppervlaktebehandelingen en industrieel reinigen. De professionals van Multinal Group weten wat er komt kijken bij het deskundig uitvoeren van metaal oppervlaktebehandelingen, zoals beitsen en passiveren of elektrolytisch polijsten van roestvast staal, vernikkelen/verchromen, poedercoaten en verzinken. Daarnaast verzorgt zij het verchromen van ABS/ABS-blends kunststof oppervlakken en industriële reiniging op locatie van o.a. pijpleidingsystemen, tanks, warmtewisselaars, ketels of andere procesinstallaties. Multinal Group ontzorgt haar klanten door middel van een vakkundig advies en een passende oplossing, welke aansluit op de wensen en eisen van de klant specifieke bedrijfssituatie.

Verschillende administraties

Multinal Group maakt al sinds 2013 gebruik van AFAS Software. Doordat Multinal Group haar dienstverlening internationaal en nationaal uitvoert en haar vestigingen landelijk verspreid heeft in Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Coevorden, Hoogezand, Vlaardingen, Maassluis en Weesp. Een goede, op elkaar aansluitende administratie op het gebied van productie, personeelsadministratie, verkoop en financiën is daarbij essentieel. AFAS Software ondersteunt hen daarbij.

“Onze ervaring met TimeKeeper is zeer positief. Ik kan het een ieder aanraden die op een eenvoudige manier de urenregistratie wil bijhouden. Hij doet wat ie moet doen, dat werkt fijn.”

Tijd voor verandering

Lenie vertelt: “Via onze inkoopafdeling kwamen we in gesprek met Arne Bakker, projectmanager bij Forque. Onze huidige tijdregistratie had zijn beste tijd gehad en sloot niet goed meer aan bij op onze administratieve eisen en bedrijfsstrategie. Veel tijdregistratie systemen zijn complex, duur en uitgebreid. Terwijl wij opzoek waren naar een systeem dat eenvoudig de gewerkte arbeidstijd vastlegt op een overzichtelijke manier, en welke aansluiting vindt bij onze werkprocessen en administratie.

Vooral simpel

“TimeKeeper van Forque is een goede oplossing voor onze tijdregistratie. Voordeel is dat het simpel in gebruik is. Door de integratie met AFAS Profit zijn de verwerkte uren direct beschikbaar voor payroll en na akkoord van de leidinggevende, worden CAO-parameters voor bijvoorbeeld overwerk en verschoven uren automatisch verwerkt. Alle gegevens zijn direct digitaal in plaats van de nog handgeschreven urenbriefjes die ingevoerd moesten worden. De opbrengst van het gebruik van TimeKeeper is dat we vooral meer inzicht hebben gekregen en flinke tijdwinst hebben behaald. De verandering vergt enige tijd, zoals gebruikelijk bij aanpassingen in werkprocessen. Fijn hierbij is dat we met elkaar – de gebruikers – in gesprek zijn en feedback en verbeteringen adequaat doorgevoerd kunnen worden.”

Meer weten

Heb je een vraag? Zou je graag in contact komen met de Multinal Group? Of wil je meer weten over TimeKeeper? 

Diensten

AFAS Expert

Je wil natuurlijk het maximale uit je AFAS inrichting halen. Als AFAS experts helpen we je daar graag bij. Of het nou gaat om AFAS ondersteuning, gebruikersgemak of procesinrichting.

Lees verder →

Business Intelligence

Je bedrijfsgegevens analyseer je makkelijk en snel met de inzet van Microsoft Power BI. BI staat voor Business Intelligence, en dat is niet voor niets. Het helpt je om snel goed gefundeerde beslissingen te nemen.

Lees verder →

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)