Qliq Primair Onderwijs

Tevreden klanten, daar gaan wij voor!

Basisonderwijs en speciaal basisonderwijs

Qliq Primair Onderwijs bestaat uit 14 scholen voor basisonderwijs en speciaal basisonderwijs met circa 4350 leerlingen en ruim 450 personeelsleden in de gemeente Helmond. Qliq is een lerende organisatie waarbij op alle niveaus gestreefd wordt naar een hogere professionaliteit via doelgerichte scholing en het werken aan een gemeenschappelijke visie.

Weg met die administratieve ballast

“Met AFAS Profit hebben wij onze administratieve processen grotendeels kunnen automatiseren en ook voeren wij de personele mutaties hier nu in. Door deze automatisering worden er in de administratie minder fouten gemaakt. Met de huidige inrichting hoeven wij er alleen voor te zorgen dat we aan het begin de gegevens juist invoeren. Het verstrekken van aktes nam nog wel veel tijd in beslag. Doordat dit echt een losstaand proces was, was het lastiger om dit door te voeren in onze werkwijze. Voor het verwerken van de aktes moesten we altijd handmatige aanpassingen doen.”

Medewerkster P&O:

“Forque weet precies hoe ze je als organisatie kunnen helpen. We zijn dan ook zeer tevreden over de processen en het heeft ons veel tijdsbesparingen gebracht.”

Stroomlijnen van het akteproces

“Samen met Forque hebben we gekeken naar onze processen en het gewenste resultaat besproken rondom de akteverwerking. Hieruit bleek dat AFAS Profit niet de mogelijkheden heeft die wij nodig hebben om zonder handmatige aanpassingen onze aktes te kunnen verstrekken. We hebben samen verder bekeken of dit wel mogelijk is door Documizers hiervoor in te zetten. Door hun tool te koppelen aan onze AFAS omgeving is het automatiseren van ons akteproces wél gelukt. Onze aktes worden nu eenvoudig en automatisch gegenereerd.”

Tijdwinst

“Het opstellen van een akte is nu geheel geïntegreerd in ons mutatieproces. We hebben alles afgestemd op onze eigen inrichting waardoor handmatige aanpassingen alleen nog bij uitzondering nodig zijn. De aktes worden direct digitaal aangeboden aan de medewerkers. Het automatiseren van ons akteproces heeft ons dus ontzettend veel tijd bespaard.”

Wilt u meer weten over hoe u binnen uw organisatie uw processen kunt optimaliseren? Of wilt u ook uw akteproces efficiënter inrichten? Neem dan gerust contact met ons op!

Meer weten?

Heb je een vraag? Zou je graag in contact komen met Qlick Primair Onderwijs? Of wil je het akteproces ook efficiënter en gebruiksvriendelijker inrichten? Neem dan contact met ons op.

Diensten

AFAS-expert

Je wil natuurlijk het maximale uit je AFAS-inrichting halen. Als AFAS-experts helpen we je daar graag bij. Of het nou gaat om AFAS ondersteuning, gebruikersgemak of procesinrichting.

Lees verder →

Business Intelligence

Je bedrijfsgegevens analyseer je makkelijk en snel met de inzet van Microsoft Power BI. BI staat voor Business Intelligence, en dat is niet voor niets. Het helpt je om snel goed gefundeerde beslissingen te nemen.

Lees verder →

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)