Zo bespaar je kosten met het ERP-systeem van AFAS

Krijg grip op al je bedrijfsprocessen met één geïntegreerd ERP-systeem

Kosten te besparen en de efficiëntie te verhogen 

Elke organisatie is continu bezig om kosten te besparen en de efficiëntie te verhogen. Daar helpen wij je bij, door het ERP-systeem van AFAS optimaal te implementeren in jouw organisatie. Ben je benieuwd hoe we je daarmee rendement opleveren? We zetten hier drie mogelijke manieren op een rij.

1. Stroomlijn je proces

Het doel van ERP-software is de productiviteit maximaliseren en de kosten verlagen door meer inzicht te geven in de processen van je organisatie. Zo zet je bijvoorbeeld de Logistieke en Projectenmodule van AFAS in voor de administratie en de werkvloer van je bedrijf. Hiermee kun je alle benodigde documenten eenvoudig genereren en in het digitale dossier opslaan. Zo stroomlijn je al deze processen, wat je veel tijd- en productiviteitswinst oplevert.

2. Geef medewerkers alleen toegang tot relevante functionaliteiten

Met de software van AFAS kun je ontzettend veel. Maar niet iedereen heeft al die functionaliteiten nodig. Zorg voor meer arbeidsproductiviteit door je medewerkers alleen toegang te geven tot de onderdelen die zij nodig hebben. Op deze manier laat AFAS alle processen soepeler verlopen voor deze medewerkers. Ga maar na wat dat voor de efficiëntie betekent.

3. Haal facturatiedata uit meerdere bronnen

Vind je het ook zo veel werk, om van al die verschillende data een verzamelfactuur te maken? Dan vind je het vast een uitkomst dat je in AFAS Profit 15 op basis van nacalculatieregels, termijnfacturen, cursusfacturatie en abonnementsfacturatie een verzamelfactuur kunt genereren. Zo wordt het voor de ontvanger heel overzichtelijk en voor de verstuurder loopt alles geautomatiseerd. Dat scheelt weer veel tijd en dus kosten!

Download hier de ERP-brochure 

Lees hier nog meer mogelijkheden om je rendement te verhogen.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  naam@bedrijf.nl
 • 012-3456789
 • Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid.

Klantverhaal Carpetright

 • Specialist in vloeren, raamdecoratie en traprenovatie
 • 92 winkels in Nederland en 23 in België
 • Opgericht in 1988 in het Verenigd Koninkrijk 
 • Softwaregebruik: AFAS Software
 • Interview met: Marina Bouhuijzen (HR Business Partner)

Optimaliseren voor een verhoogde efficiëntie

Tegenwoordig werken veel bedrijven al met ERP-software. In veel gevallen kunnen wij zelfs dán – of misschien wel juist dan- iets voor een bedrijf betekenen. Als ERP-software niet meer voldoet aan actuele eisen, bijvoorbeeld door het veranderen van bedrijfsprocessen of -structuren, biedt optimalisatie van de software een uitkomst. Bij Forque weten wij als geen ander hoe processen beter of efficiënter kunnen worden ingericht. Je kunt daarom bij ons adviezen op maat verwachten, en oplossingen die verder gaan dan de standaard. Doordat wij écht met je meedenken, bereiken we samen het best mogelijke plan van aanpak en halen we zo het optimale uit de software. Deze samenwerking, met persoonlijk contact, is het belangrijkste onderdeel van het hele proces. Alleen sámen komen we tot blijvende resultaten.

Meer weten?

Wil je meer weten over ERP en wat Forque daarin voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Diensten

AFAS Expert

Hulp nodig bij de inrichting van AFAS Profit? Of kun je simpelweg wel wat ondersteuning gebruiken? Wij zijn er als AFAS-expert voor jou! Van implementatie, optimalisatie tot support. Dus wil je AFAS Profit optimaal benutten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees verder →

Salarisverwerking

Je salarisverwerking volledig uitbesteden? Of een hulplijn als back-up? Kortom ondersteuning op maat bij de salarisadministratie. Dat vraagt om een professional die weet wat er speelt. Die expert vind je bij ons. Zo heb jij een zorg minder en kan je organisatie doen waar hij goed in is.

Lees verder →

  (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)