MagazijnScanner

Artikelen scannen voor magazijnbeheer

 

Artikelen scannen, inventarisatielijsten bijwerken en checken

Scanners zijn ontzettend handig als je je  magazijn soepel en efficiënt wil runnen. Artikelen scannen, inventarisatielijsten bijwerken en checken. Wel fijn als die scanners de beste software hebben. Daar zorgt Forque voor. MagazijnScanner verwerkt de artikelen die je scant direct digitaal in jouw administratie.

Niet meer overtypen en slepen met bestanden

De MagazijnScanner communiceert met jouw administratie in AFAS Profit. Pakbonnen en inventarisatielijsten pas je aan op de scanner. Deze applicatie zorgt ervoor dat deze automatisch op goede plek in je administratie terechtkomen. Zo hoeft je later niet meer te slepen met bestanden of aantallen van de inventarisatielijsten over te typen.

Direct digitaal verwerkt

Digitaal verwerken is niet de enige handigheid van de MagazijnScanner-app. Hij zorgt er ook voor dat je eenvoudig van artikel naar artikel doorverwezen wordt. Hierdoor is rollend inventariseren heel eenvoudig:

  • Je zet de pakbon of inventarisatielijst klaar voor scanner.
  • Je haalt de bon op in de scanner.
  • Je telt het artikel en voert het aantal digitaal in.

De bon wordt na het picken of scannen teruggestuurd naar AFAS Profit en direct afgedrukt.

Voordelen

  • Directe digitale verwerking.
  • Eenvoudig rollend inventariseren.
  • Automatisch geprinte pakbonnen.

Neem contact met mij op

Meer weten

Wil je meer weten over de MagazijnScanner? Of wil je een demo? Neem dan contact met ons op. 

Software

MailKoppeling

E-mail komt sneller op de juiste plek, klanten worden sneller geholpen én het bespaart een hoop geklik en gesleep. De MailKoppeling van Forque verdeelt en archiveert e-mails uit je mailbox naar AFAS Profit. Zodat je zelf niet op hoeft te letten en je minder bezig bent met administreren.

Lees verder →

TimeKeeper

Inzicht en efficiëntie: twee zaken die tijd besparen en geld opleveren. Daar helpt TimeKeeper je bij. Je weet precies welke uren waaraan besteed worden. En je weet zeker dat er aan de administratie van die uren geen tijd en energie wordt verspild.

Lees verder →

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)