Maico Hulst en Bartho Stip stellen zichzelf voor. Maico is als ervaren salarisadministrateur onlangs gestart als salarisconsultant. En Bartho is afgelopen maand als consultant.

Salarisverwerking

Maico_HulstHulst vertelt: “Ik ben bekend met salarisadministratie in de breedste zin van het woord: van verlonen tot adviseren op het gebied van subsidies, procesoptimalisatie en eigen risicodragerschap WGA/ZW. Als salarisconsultant verzorg ik op locatie en op afstand de personeels- en salarisadministratie voor diverse organisaties. Ik ben het aanspreekpunt en heb een adviserende rol inzake wet- en regelgeving. Dagelijks werk ik met AFAS Software en kan ik organisaties helpen met vragen over optimalisatie van pay-roll processen.”

Lees hier meer over Maico.

Procesoptimalisatie

Bartho_StipBartho: “Met al de nodige ervaring op zak ben ik toegetreden tot de groep onbevangen slimmerds die stoere oplossingen geven. Daarvoor heb ik ruim 5 jaar ervaring opgedaan als consultant en mij daarbij vooral gericht op implementatie en procesoptimalisatie. Het stellen van waarom-vragen, wensen vertalen naar functionele inrichting en de verschillende gebruikersgroepen meenemen in het proces zijn mij dan ook niet onbekend.”

Lees hier meer over Bartho.