‘Ja maar – ik dacht dat jij die al had opgepakt!’

Over de frustratie van mailboxen en hoe je die oplost

Mailen is handig en snel. Alleen is de verwerking in AFAS vaak een gedoe. Want daar moet je voor slepen, klikken en gegevens invullen. Dat leidt af van de kern van je werk én tegelijkertijd krijgt het niet de aandacht die het nodig heeft. MailKoppeling van Forque neemt dat werk van je over.

Verspil geen tijd meer aan ouderwets handwerk …

Mails moeten snel en door de juiste persoon behandeld worden. Want je wilt klanten zo goed en snel mogelijk van dienst zijn. Dat lukt niet als een collega elk mailtje naar AFAS moet versturen, weer alle velden moet invullen en het mailtje dan pas in het juiste dossier en bij de verantwoordelijke collega terechtkomt. Zo gaat veel tijd verloren met slepen, klikken en invullen. Ouderwets handwerk dat ook automatisch kan.

MailKoppeling … maar laat dat voor je doen

Eén keer geef je in AFAS aan welke route welke mail moet volgen en wie taakverantwoordelijk is. Dan hoef je de mailtjes alleen nog maar naar een map op je computer te slepen. MailKoppeling doet de rest.
Deze oplossing pikt de mail hier automatisch uit op en stuurt ze naar AFAS. De mail wordt verwerkt als dossieritem en in de takenlijst gezet van de verantwoordelijke collega. En zo kan de e-mail vanuit ieders eigen InSite worden afgehandeld.

… zonder dat mailtjes tussen het wal en schip raken

Doordat er meteen een dossieritem wordt aangemaakt, is ook altijd terug te vinden wie de verantwoordelijke is voor de mail. Dan gaan gesprekken weer over belangrijke zaken. En nooit meer over wie nou die ene mail had moeten afhandelen en waarom die zo lang is blijven liggen. Lees hier meer over MailKoppeling…

Meer weten?

Kijk op Forque.nl of bel met Noël Pepermans. Hij is te bereiken via M:+31(6)- 34 73 75 42 en n.pepermans@forque.nl.

Neem contact met mij op: