MailKoppelingMailKoppeling 

E-mails automatisch archiveren en bij de juiste collega in zijn to-do-lijst

 

Mailtjes komen sneller op de juiste plek, klanten worden sneller geholpen én het bespaart een hoop geklik en gesleep. MailKoppeling van Forque verdeelt en archiveert e-mails uit de (gezamenlijke) mailbox. Zodat u daar zelf niet op hoeft te letten.

Handmatig e-mails verwerken is verleden tijd

Mails moeten vaak snel en door de juiste persoon behandeld worden. Het kost veel tijd als u elk mailtje naar AFAS moet versturen, weer alle velden moet invullen, en moet zorgen datde mail in het juiste dossier en bij de verantwoordelijke collega terechtkomt. Die herhalende handelingen neemt MailKoppeling over. Dat kan met AFAS Profit, maar het is ook mogelijk met andere systemen.

Voordelen

  • Automatisch (op de achtergrond) worden e-mailberichten in AFAS Profit gezet.
  • Uitlezen van meerdere mailboxen.
  • Afhandeling van de e-mailberichten direct vastleggen.

Met een gestroomlijnd mailproces

Hoe een mailtje moet worden afgehandeld, richt u eenmalig eenvoudig en nauwkeurig in. Dan hoeft u uw mail alleen nog maar naar een mapje te slepen. MailKoppeling doet de rest. Deze oplossing zorgt ervoor dat de mailtjes aan de juiste workflows en dossiers in AFAS worden gekoppeld. Bovendien kunt u de mogelijkheden van AFAS Profit gebruiken om het proces te verbeteren. Bijvoorbeeld met een analyse van de doorlooptijden in de vorm van een Profit BI-dashboard.

Lees hier het artikel: ‘Ja maar – ik dacht dat jij die al had opgepakt!’

Eenvoudig vanuit uw vertrouwde omgeving

Met één klik verwerkt MailKoppeling een binnengekomen mail als dossieritem in AFAS Profit. U heeft dus direct een digitaal archief én altijd inzage in waar welke taak staat. Zo heeft u een strak en inzichtelijk proces én worden vragen van uw klanten, leveranciers en of collega’s sneller behandeld.

Hoe werkt het?

  1. E-mail naar juiste map verslepen. Deze map wordt automatisch verwerkt in AFAS Profit.
  2. Een dossieritem met workflow komt in de takenlijst van de verantwoordelijke(n) collega terecht.
  3. Het e-mail bericht kan via InSite worden afgehandeld.

Meer informatie

Heeft u vragen? Of wilt u een demo van MailKoppeling? Bel dan gerust met Noël Pepermans. Hij is te bereiken via M: (+31)6- 34 73 75 42 en n.pepermans@forque.nl.

Abonnement

Een vast bedrag per maand en eenmalig een bedrag voor de inrichting.