MailKoppelingMailKoppeling 

Automatische vervanger van Profit Communication Center

 

E-mailberichten in takenlijst

Beheert u met verschillende collega’s een centrale mailbox? En is de status en verwerking van de e-mailberichten relevant? Dan is de MailKoppeling-app voor u dé uitkomst. Automatisch worden binnengekomen e-mailberichten in een takenlijst gezet en in AFAS Profit als een dossieritem verwerkt.

Voordelen

  • Automatisch (op de achtergrond) worden e-mailberichten in AFAS Profit gezet.
  • Uitlezen van meerdere mailboxen.
  • Afhandeling van de e-mailberichten direct vastleggen.

Automatische e-mail verwerking

Zodra er een e-mailbericht binnenkomt wordt er door de MailKoppeling automatisch een workflow in AFAS InSite aangemaakt. Er kan nauwkeurig worden ingericht via welke route de e-mail moet worden afgehandeld. Bovendien is het eenvoudig om een verantwoordelijke toe te kennen. Alle gegevens worden centraal bijgehouden. Zo is voor alle betrokkenen inzichtelijk wie een mailtje heeft verwerkt. Het is door deze app niet langer nodig iedere mail  afzonderlijk en handmatig te verwerken.
Bovendien kunt u gebruik maken van mogelijkheden die AFAS Profit biedt om uw proces iteratief te verbeteren. Denk hierbij aan doorlooptijdenanalyse in de vorm van een Profit BI-dashboard. Met de MailKoppeling-app krijgt u grip op uw algemene inbox.

Hoe werkt het?

  1. E-mail wordt automatisch verwerkt, de contactpersoon wordt erbij gezocht en ingestuurd in AFAS Profit.
  2. Een dossieritem met workflow komt automatisch in de takenlijst van de verantwoordelijke(n) terecht.
  3. Het e-mail bericht kan via InSite worden afgehandeld.

Meer informatie

Wilt u meer informatie, een demo van MailKoppeling of heeft u vragen? Neem dan contact op met Arne Bakker, projectmanager bij Forque via T:+31 (0)6 – 52 36 71 08 of E: a.bakker@forque.nl.

Abonnement

Een vast bedrag per maand en eenmalig een bedrag voor de inrichting.

Arne