Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken mijzelf voor te stellen. Mijn naam is Noël Pepermans, ik ben 39 jaar en ik woon samen met mijn vrouw Layla en mijn 2 kinderen in Etten-Leur.

Voordat ik als sales manager en partner bij Forque kwam heb ik 9 jaar gewerkt in de rol van accountmanager bij AFAS Software.

Een tevreden klant, daar krijg ik energie van! Mijn passie en kracht zit in het adviseren van – organisaties op het gebied van procesbeheer en procesoptimalisatie. Meedenken maar vooral ook zorgen dat er daadwerkelijk iets van de grond komt, daar sta ik voor. Mijn deskundigheid richt zich vooral op de ICT & Telecom, Service & onderhoudsbedrijven, Groothandel , Productiebedrijven food en non-food, Overheid (sociale werkplaatsen) en Retail organisaties.

Ik ben doortastend in mijn werk, mijn expertise ligt dan ook in het analyseren van de processen en daar het juiste advies bij te geven. Ben je op zoek naar iemand met kennis van processen, een tikje direct maar altijd op zoek naar het juiste advies en die tevens NEE durft te zeggen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Wil je een keer kennismaken? Neem dan contact met mij op.

Noël Pepermans

Salesmanager – Partner
T: +31 (0)6-  34 73 75 42
E: n.pepermans@forque.nl