Chat with us, powered by LiveChat

Over ons

Specialist in het efficiënter inrichten van bedrijfsprocessen.

Wie zijn we en wat doen we?

Forque is een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in het realiseren van resultaten. Wij zijn specialist in het efficiënter inrichten van bedrijfsprocessen. Onze samenwerking kenmerkt zich door respect voor ieders mogelijkheden én onmogelijkheden, een persoonlijke benadering, een business maatwerkaanpak en – oplossing en gegarandeerd resultaat. Wij hebben dit vormgegeven in een hecht en georganiseerd team met een eigen identiteit.

Wat kan u van ons verwachten?

Allereerst een authentiek en eerlijk advies en ondersteuning. Ten tweede vormen wij een team van experts die ervoor zorgen dat de verbeteringen ook daadwerkelijk worden doorgevoerd. En werk je samen met de tofste consultants! 

Samen met u en uw medewerkers

Projecten doen we bij voorkeur samen met u en uw medewerkers. Wij kunnen ons bijvoorbeeld niet voorstellen hoe je een proces kunt verbeteren als je de mensen niet kent! Hoe je een ondernemer kunt helpen als je niet weet wat hem drijft? Samen met uw eigen mensen verankeren wij verbeteringen en doorbreken bestaande patronen waar nodig. Samen is daarom voor ons belangrijk!

Plezier staat bij ons centraal

De gecombineerde denk- en daadkracht van onze consultants maakt ons bijzonder. Wij werken met succes vanuit een pragmatische aanpak en houden ervan om creatief aan de slag te gaan. Resultaat en kwaliteit staat bij ons voorop. We vinden ontwikkeling belangrijk, niet alleen voor onze eigen mensen, maar vooral ook voor u. Wij werken allen met plezier, omdat we doen wat we leuk vinden. Door dit centraal te zetten activeren wij duurzame relaties en dragen we vaak ons enthousiasme over.

In het kort

  • Aantal medewerkers: 31 toffe collega’s.
  • Gevestigd in: Enter waar de koffie altijd klaar staat.
  • Onze onbevangen experts zijn door heel Nederland te vinden. 
  • Softwaregebruik: van alles. 
  • Hoog ‘fun’ factor en groot ‘gun’ factor.

 

Onze kernwaarden

Kwaliteit is voorwaardelijk voor verbetering. Het beste willen presteren binnen de door de klant gestelde kaders. Het zijn aspecten die verwacht mogen worden van een professioneel organisatieadviesbureau dat het graag nét even anders doet: persoonlijk contact, kritisch en oprecht advies, strategische analyses in combinatie met pragmatisch werken, helder in de formulering en transparant in de werkwijze. Dat schepje er bovenop waardoor het net beter wordt dan we van tevoren hadden verwacht, daar zoeken we naar en dat wordt gewaardeerd.

Ieder mens wil ertoe doen. Door plezier als kernwaarde in te zetten in samenwerking, mentaliteit en gedrag ontstaan duurzame relaties en successen. Plezier verbindt, plezier zet je in beweging en geeft energie. Ons enthousiasme dragen we over waardoor we de kernkwaliteiten en eigenwaarde van klanten weten te versterken en procesoptimalisaties of veranderingen een positieve draai kunnen geven.

We zoeken altijd naar het maximaal mogelijke. Wij krijgen er een kick van als we zien dat projecten gaan ‘vliegen’ en mensen boven zichzelf uitstijgen. Daar zoeken we bewust naar. Zowel bij onze eigen mensen, maar ook bij de medewerkers van onze de klanten met wie we samen projecten mogen doen. Daar zit een visie achter: medewerkers die zich ontwikkelen zijn betere medewerkers. Ze leveren een hogere meerwaarde aan organisaties en ervaren meer voldoening in hun werk.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Forque? Wilt u kennismaken? Of heeft u vragen over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op. 

Software

MailKoppeling

Mailtjes komen sneller op de juiste plek, klanten worden sneller geholpen én het bespaart een hoop geklik en gesleep. De MailKoppeling van Forque verdeelt en archiveert e-mails uit uw mailbox naar AFAS Profit. Zodat u daar zelf niet op hoeft te letten en u minder bezig hoeft te zijn met administreren.

Lees verder →

TimeKeeper

Inzicht en efficiëntie: twee zaken die tijd besparen en geld opleveren. Daar helpt TimeKeeper u bij. U weet precies welke uren waaraan besteed worden. En u weet zeker dat er aan de administratie van die uren geen tijd en energie wordt verspild.

Lees verder →

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)