Wie zijn we en wat doen we?

Forque is een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in het realiseren van resultaten. Wij leveren resultaten door strategieontwikkeling, procesoptimalisatie en/of interimdiensten.

Onze samenwerking kenmerkt zich door respect voor ieders mogelijkheden én onmogelijkheden, een persoonlijke benadering, een business maatwerkaanpak en –oplossing en gegarandeerd resultaat. Wij hebben dit vormgegeven in een hecht en georganiseerd team met een eigen identiteit.

Vacatures

‘job opportunities, but not for the faint of heart’

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven, bevlogen en getalenteerde nieuwe collega´s ter versterking van ons team. Naar mensen die begrijpen dat er meer komt kijken bij een verandering dan een goed advies. We zoeken zowel junior als medior consultants die analytisch sterk zijn, mensen-mensen zijn en het leuk vinden om samen te werken. Hoe je in het leven staat is belangrijker dan je opleiding.

Wij werken met veel plezier en vinden een gezonde werk-privé balans belangrijk. Er heerst een informele teamsfeer: enthousiasme en initiatief worden erg gewaardeerd. Wij zijn een plek waar je alle ruimte en support krijgt om jezelf te ontwikkelen. Elke maand komen we samen op kantoor om kennis te delen, elkaar scherp te houden en de stand van zaken door te nemen.

Business Consultant

Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste Business Consultant. In de functie van Business Consultant ben je dagelijks intensief bezig met klanten. Die help je bij het duurzaam verbeteren van hun organisatie door het inrichten en optimaliseren van bedrijfsprocessen en aanverwante inrichting van systemen zoals AFAS.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacob-Jan Mannak. Wil je deel uitmaken van een succesvolle onderneming en meewerken aan onze verdere groei? Herken jij jezelf in Forque? Solliciteer dan hier!

Open sollicitatie

Denk jij wat te kunnen toevoegen aan ons team? Heb je zin om aan de slag te gaan? Forque zoekt altijd goede mensen! Stuur ons je sollicitatie en vertel ons welke meerwaarde jij biedt!

Forque-ers

sfeer-Arne-David_websiteDe consultants van Forque zijn gemotiveerde en geïnspireerde professionals die graag op een resultaatgerichte wijze actief zijn bij klanten. Wij werken met consultants die op basis van ervaring in staat zijn om snel tot de kern door te dringen en vervolgens actief te werken aan het vraagstuk. Wij vragen dan ook van onze collega´s dat ze zich proactief opstellen en bereid zijn zich tot het uiterste in te spannen om het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te realiseren.

Ben jij daar klaar voor? Neem dan contact met ons op. Bekijk hier ons team

Onze ID

Wij zijn ondernemende kenniswerkers en voelen ons verantwoordelijk, niet alleen voor een goed advies maar ook voor de uitvoering daarvan. ‘Kan niet’ bestaat niet bij ons.

Samen met u en uw medewerkers

Projecten doen we bij voorkeur samen met u en uw medewerkers. Wij kunnen ons bijvoorbeeld niet voorstellen hoe je een proces kunt verbeteren als je de mensen niet kent! Hoe je een ondernemer kunt helpen als je niet weet wat hem drijft? Samen met uw eigen mensen verankeren wij verbeteringen en doorbreken bestaande patronen waar nodig. Samen is daarom voor ons belangrijk!

Plezier staat bij ons centraal

David-UbbensDe gecombineerde denk- en daadkracht van onze consultants maakt ons bijzonder. Wij werken met succes vanuit een pragmatische aanpak en houden ervan om creatief aan de slag te gaan. Resultaat en kwaliteit staat bij ons voorop. We vinden ontwikkeling belangrijk, niet alleen voor onze eigen mensen, maar vooral ook voor u. Wij werken allen met plezier, omdat we doen wat we leuk vinden. Door dit centraal te zetten activeren wij duurzame relaties en dragen we vaak ons enthousiasme over.

Diverse sectoren

Wij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers in diverse sectoren zoals transport, automotive, onderwijs, kunst en cultuur, zakelijke dienstverlening en non-profit. Lees meer over onze klanten.

Wat kunt u verwachten van ons?

 • Authentiek en eerlijk advies.
 • Een team van consultants die ervoor kunnen zorgen dat de geadviseerde verbeteringen ook daadwerkelijk worden geïmplementeerd.
 • Prettige mensen om mee te werken.

Contact opnemen

 

Onze missie: onbevangen slimmerds, stoere oplossingen

“Forque verbindt processen, mensen en systemen door het inzetten van toffe, creatieve en slimme consultants die de klant onbevangen tegemoet treden en daardoor vaak met onverwachte oplossingen komen, waarvan klanten enthousiast worden.”

Onze kernwaarden

 • Kwaliteit
  Kwaliteit is voorwaardelijk voor verbetering. Het beste willen presteren binnen de door de klant gestelde kaders. Het zijn aspecten die verwacht mogen worden van een professioneel organisatieadviesbureau dat het graag nét even anders doet: persoonlijk contact, kritisch en oprecht advies, strategische analyses in combinatie met pragmatisch werken, helder in de formulering en transparant in de werkwijze. Dat schepje er bovenop waardoor het net beter wordt dan we van tevoren hadden verwacht, daar zoeken we naar en dat wordt gewaardeerd.
 • Plezier
  Ieder mens wil ertoe doen. Door plezier als kernwaarde in te zetten in samenwerking, mentaliteit en gedrag ontstaan duurzame relaties en successen. Plezier verbindt, plezier zet je in beweging en geeft energie. Ons enthousiasme dragen we over waardoor we de kernkwaliteiten en eigenwaarde van klanten weten te versterken en procesoptimalisaties of veranderingen een positieve draai kunnen geven.
 • Ontwikkeling maximaliseren
  We zoeken altijd naar het maximaal mogelijke. Wij krijgen er een kick van als we zien dat projecten gaan ‘vliegen’ en mensen boven zichzelf uitstijgen. Daar zoeken we bewust naar. Zowel bij onze eigen mensen, maar ook bij de medewerkers van onze de klanten met wie we samen projecten mogen doen. Daar zit een visie achter: medewerkers die zich ontwikkelen zijn betere medewerkers. Ze leveren een hogere meerwaarde aan organisaties en ervaren meer voldoening in hun werk.
Sybren Westerink

Sybren Westerink

Directeur - Partner

T: +31(0)85- 27 33 490
E: info@forque.nl