Over ons

Wij zijn Businessconsultants met verstand van bedrijfsprocessen. Benieuwd naar ons team?

Wie zijn we en wat doen we?

Forque adviseert en ondersteunt organisaties die beter willen presteren. We kijken eerst naar de werkprocessen. Of het nu gaat om HR, in- en verkoop, financiële processen of management informatie. En zetten onze expertise van AFAS of Microsoft Power BI in. Bedrijfsprocessen optimaliseren is wat we doen!

Wat kun je van ons verwachten?

Ruim 45 medewerkers van Forque zorgen voor helder advies. Waarbij we naast je gaan zitten en een langetermijnrelatie aangaan. Met 100% aandacht. Voor jouw werkplezier. Voor de kwaliteit die je levert én de ontwikkelingen die je doormaakt. Bij Forque zijn we van mening dat dat de sleutel is tot succes. Vandaag, morgen en overmorgen.

Forque duurzaam

Hoe maakt Forque het verschil?

Door die ene nuchtere ‘collega’ te zijn, met lef en nieuwsgierigheid. Da’s misschien wel het mooiste compliment dat we van onze klanten krijgen: dat we naast elkaar staan. Dat we samen enthousiast zijn over oplossingen die echt werken. En als het niet werkt? Dan zeggen we dat ook. Sprookjes laten we aan anderen over. Ons verhaal werkt. Wil je weten hoe we echt werken? Lees hier meer over onze werkwijze.

Samen met jou en je medewerkers

Jouw bedrijfsprocessen en de vragen die hieruit voortkomen zijn leidend wanneer je samenwerkt met Forque. Onze nuchtere mening: processen en automatisering moeten aansluiten bij jouw business. Niet andersom.

In het kort

  • Aantal medewerkers: ruim 40 toffe collega’s.
  • Gevestigd in: Enter waar de koffie altijd klaar staat.
  • Onze onbevangen experts zijn door heel Nederland te vinden.
  • Softwaregebruik: vooral AFAS Software en Microsoft Power BI.
  • Hoog ‘fun’ factor en groot ‘gun’ factor.

 

Onze kernwaarden

Kwaliteit is voorwaardelijk voor verbetering. Het beste willen presteren binnen de door de klant gestelde kaders. Het zijn aspecten die verwacht mogen worden van een professioneel organisatieadviesbureau dat het graag nét even anders doet: persoonlijk contact, kritisch en oprecht advies, strategische analyses in combinatie met pragmatisch werken, helder in de formulering en transparant in de werkwijze. Dat schepje er bovenop waardoor het net beter wordt dan we van tevoren hadden verwacht, daar zoeken we naar en dat wordt gewaardeerd.

Ieder mens wil ertoe doen. Door plezier als kernwaarde in te zetten in samenwerking, mentaliteit en gedrag ontstaan duurzame relaties en successen. Plezier verbindt, zet je in beweging en geeft energie. Ons enthousiasme dragen we over waardoor we de kernkwaliteiten en eigenwaarde van klanten weten te versterken en procesoptimalisaties of veranderingen een positieve draai kunnen geven.

We zoeken altijd naar het maximaal mogelijke. Wij krijgen er een kick van als we zien dat projecten gaan ‘vliegen’ en mensen boven zichzelf uitstijgen. Daar zoeken we bewust naar. Zowel bij onze eigen mensen, maar ook bij de medewerkers van onze de klanten met wie we samen projecten mogen doen. Daar zit een visie achter: medewerkers die zich ontwikkelen zijn betere medewerkers. Ze leveren een hogere meerwaarde aan organisaties en ervaren meer voldoening in hun werk.

Meer weten?

Wil je meer weten over Forque? Wil je kennismaken? Of heb je vragen over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op. 

Software

MailKoppeling

Mailtjes komen sneller op de juiste plek, klanten worden sneller geholpen én het bespaart een hoop geklik en gesleep. De MailKoppeling van Forque verdeelt en archiveert e-mails uit je mailbox naar AFAS Profit. Zodat je daar zelf niet op hoeft te letten en je minder bezig hoeft te zijn met administreren.

Lees verder →

TimeKeeper

Inzicht en efficiëntie: twee zaken die tijd besparen en geld opleveren. Daar helpt TimeKeeper je bij. Je weet precies welke uren waaraan besteed worden. En je weet zeker dat er aan de administratie van die uren geen tijd en energie wordt verspild.
m

Lees verder →

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

      (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)