Forque is gespecialiseerd in het efficiënter inrichten van de administratieve processen binnen onderwijsinstellingen. Het partnerschap met Onderwijsland draagt voor beide partijen bij aan het kwalitatief versterken van elkaars netwerk.

Over Onderwijsland

Sinds de start van Onderwijsland.com in 2015 zijn wij het grootste volledig onafhankelijke platform voor het onderwijs. Het platform is niet van een werving- en selectiebureau of een grote uitgever, maar is 100% onafhankelijk en dat zal ook altijd zo blijven.

Onderwijsland_logoHet Onderwijsland Team en haar leden (Fans) hebben de droom dat Onderwijsland bijdraagt aan een betere wisselwerking en kennisdeling tussen professionals en bestuurders uit de onderwijsbranche. Op verzoek van diverse professionals en bestuurders uit het onderwijs is deze netwerk portal opgericht. Wat leent zich beter, in een tijd als deze, waar werkdruk toeneemt, beurs en congresdeelname afnemen en men op zoek is naar steeds snellere informatievoorziening,dan een online besloten netwerk en kennisportal.

Vraagstukken van onderwijsinstellingen

Omdat Forque beschikt over branche-specifieke kennis lossen zij vraagstukken binnen onderwijsinstellingen heel doelgericht op. Nog steeds besteden veel organisaties hun administratieve taken uit aan externe bedrijven. Taken zoals de financiële administratie en personele verwerking van mutaties. Maar Forque zorgt dat de medewerkers die, met behulp van gebruiksvriendelijke en toegankelijke software, zélf uitvoeren. Dit bespaart tijd en geld en zorgt bovendien voor meer eigen regie en plezier op de werkvloer.

Hierbij heeft Forque kwalitatieve samenwerkingen met softwarepartner AFAS en IT-specialist MAVIM. Samen benadrukken zij dat innovatie en digitalisering altijd maatwerk is. Zo is het zelfs mogelijk om software of apps op maat te ontwikkelen zodat de klant een specifieke wens realiseert. Bijvoorbeeld op het gebied van de personele administratie, het beheren van subsidies of de verwerking van aktes.

Meer weten? Lees over onze kennis en ervaringen op www.forque.nl/onderwijs