Chat with us, powered by LiveChat

AFAS Software

Forque gelooft in de kracht van samenwerking. Je kan tenslotte niet overal specialist in zijn. 

 

AFAS Partner: Maximaal AFAS Profit benutten

Heb jij behoefte aan diepgaande kennis van AFAS Profit? Forque heeft gecertificeerde AFAS Experts voor je beschikbaar. Onze consultants beschikken over jarenlange AFAS ervaring én zijn gecertificeerde AFAS Experts.

Forque: dé kritische kennispartner van AFAS

Al jaren werkt Forque met AFAS Profit. We zien in onze adviestrajecten vaak de vraag naar een geïntegreerd systeem. AFAS Software levert dit tegen een betaalbare prijs.

Gecertificeerd AFAS Expert

Een AFAS Expert is een partner van AFAS die met gedegen kennis van het product AFAS Profit aanvullende diensten kan leveren. Voor, tijdens en na een implementatie kunnen tal van vragen en wensen ontstaan die de implementatie en bedrijfsvoering kan verbeteren. Deze expertise wordt in combinatie met branchekennis door Forque geleverd. Wij helpen AFAS-gebruikers makkelijker èn prettiger te werken met AFAS Software. Onze consultants hebben stuk voor stuk een eigen expertise binnen AFAS Profit. Of het nu gaat om een payroll vraagstuk, het gebruik van projecten, de module financiën, logistiek of het bouwen van een koppeling, wij staan voor je klaar.

Branchekennis

Wij combineren onze branchekennis met een AFAS productkennis. Met betrekking tot de software van AFAS zijn wij gespecialiseerd in de branches onderwijsautomotive, service & onderhoud, ICT & telecom, zakelijke dienstverlening en productie & handel

Kennis delen

Forque geeft veel aandacht aan het delen van ervaring en kennis zodat jij voorzien wordt met praktische tips en adviezen. Na implementatie of bij afronding van het project kun je dan ook volledig zelf aan de slag!

Wat maakt AFAS Software uniek

  • 1 geïntegreerd systeem voor al je bedrijfsprocessen
  • Goede koppelmogelijkheden
  • Taakgericht werken staat centraal (workflows)
  • AFAS Profit is een online applicatie
  • Duidelijk visie op gebied van automatisering
  • Familiebedrijf dus lange termijn visie

Lees hier meer over AFAS Software

Aan jou de keuze

Wil je door ons gebeld worden? Wij nemen contact met je op. Kies Forque voor: procesefficiency, oprechte aandacht en sterke betrokkenheid.

Producten

MailKoppeling

Mailtjes komen sneller op de juiste plek, klanten worden sneller geholpen én het bespaart een hoop geklik en gesleep. De MailKoppeling van Forque verdeelt en archiveert e-mails uit je mailbox naar AFAS Profit. Zodat je daar zelf niet op hoeft te letten en je minder bezig hoeft te zijn met administreren.

Lees verder →

TimeKeeper

Inzicht en efficiëntie: twee zaken die tijd besparen en geld opleveren. Daar helpt TimeKeeper je bij. Je weet precies welke uren waaraan besteed worden. En je weet zeker dat er aan de administratie van die uren geen tijd en energie wordt verspild.

Lees verder →

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)