AFAS implementatiepartner

Forque: dé kritische implementatiepartner van AFAS

 

AFAS Partners & koppelingen

Het AFAS Partnernetwerk staat voor je klaar om jouw automatisering naar een hoger niveau te tillen. Heb jij behoefte aan diepgaande kennis van AFAS Profit? Forque heeft gecertificeerde AFAS Experts voor je beschikbaar en helpt jou om Profit maximaal te benutten. Onze consultants beschikken over jarenlange AFAS-ervaring én zijn gecertificeerde AFAS Experts.

Forque: dé kritische implementatiepartner van AFAS

Implementatiepartners zijn gecertificeerde organisaties met uitgebreide kennis van AFAS om de software succesvol te implementeren. Uiteraard kunnen ze je ook helpen bij de optimalisatie van je processen. Forque werkt al jaren met AFAS Profit. We zien in onze adviestrajecten vaak de vraag naar een geïntegreerd systeem. AFAS Software levert dit tegen een betaalbare prijs en Forque helpt je met de implementatie en optimalisatie.

Branchekennis

Wij combineren onze branchekennis met AFAS productkennis. Met betrekking tot de software van AFAS zijn wij gespecialiseerd in de branches onderwijsautomotive, sociale werkplaats en service & onderhoud.

Kennis delen

Forque geeft veel aandacht aan het delen van ervaring en kennis zodat jij voorzien wordt met praktische tips en adviezen. Na implementatie of bij afronding van het project kun je dan ook volledig zelf aan de slag!

Gecertificeerd AFAS Expert

Een AFAS Expert is een partner van AFAS die met gedegen kennis van het product AFAS Profit aanvullende diensten kan leveren. Voor, tijdens en na een implementatie kunnen tal van vragen en wensen ontstaan die de implementatie en bedrijfsvoering kan verbeteren. Deze expertise wordt in combinatie met branchekennis door Forque geleverd. Wij helpen AFAS-gebruikers makkelijker én prettiger te werken met AFAS Software. Onze consultants hebben stuk voor stuk een eigen expertise binnen AFAS Profit. Of het nu gaat om een payroll vraagstuk, het gebruik van projecten, de module financiën, logistiek of het bouwen van een koppeling, wij staan voor je klaar.

Welkom bij Forque

Wat maakt AFAS Software uniek

 • 1 geïntegreerd systeem voor al je bedrijfsprocessen
 • Goede koppelmogelijkheden
 • Taakgericht werken staat centraal (workflows)
 • AFAS Profit is een online applicatie
 • Duidelijk visie op gebied van automatisering
 • Familiebedrijf dus lange termijn visie

Lees hier meer over AFAS Software

ERP

Bedrijfsprocessen verbeteren door optimaal gebruik van AFAS Profit.

Lees meer

HRM/Payroll

HR-processen optimaliseren door optimaal gebruik van AFAS Profit.

Lees meer

Salarisverwerking

Volledige ondersteuning of een hulplijn binnen handbereik voor je salarisadministratie.

Lees meer

InSite en OutSite

Je eigen medewerkers- of klantportaal. Wij helpen je met de inrichting en het design.

Lees meer

Aan jou de keuze

Wil je door een AFAS-expert gebeld worden? Wij nemen contact met je op.
Kies Forque voor: procesefficiency, samenwerken en betrokkenheid.

Producten

MailKoppeling

Mailtjes komen sneller op de juiste plek, klanten worden sneller geholpen én het bespaart een hoop geklik en gesleep. De MailKoppeling van Forque verdeelt en archiveert e-mails uit je mailbox naar AFAS Profit. Zodat je daar zelf niet op hoeft te letten en je minder bezig hoeft te zijn met administreren.

Lees verder →

TimeKeeper

Inzicht en efficiëntie: twee zaken die tijd besparen en geld opleveren. Daar helpt TimeKeeper je bij. Je weet precies welke uren waaraan besteed worden. En je weet zeker dat er aan de administratie van die uren geen tijd en energie wordt verspild.

Lees verder →

  (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

   (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)