Chat with us, powered by LiveChat

Datadone 

Specialist in het omzetten van ruwe data naar bruikbare datasets voor BI-toepassingen

Expert in datawarehousing en ontsluiting van data uit iedere bron

Datadone is expert in het ontsluiten van data uit verschillende bronnen. Denk hierbij aan interne databronnen, maar ook aan externe bronnen als branchedata of cijfers van de overheid. Datadone vertaalt deze data voor haar klanten naar bruikbare datasets, geschikt voor ieder BI-programma. Bovendien levert datadone de eerste datasets al binnen 24 uur aan. Hierna kunnen de eerste dashboards direct gerealiseerd worden.

Samenwerking tussen Forque & datadone

De dataconsultants bij datadone richten zich op het ontsluiten van data en de warehousing. Hierdoor kunnen de BI-specialisten van Forque hun tijd optimaal benutten voor het bouwen van dashboards.. De dataspecialisten van datadone weten alles van ETL-automatisering, modelleringsmethodes en datawarehousing. Kortom: datadone neemt het omzetten van ruwe data naar bruikbare datasets voor haar rekening, Forque doet de rest.

Koppelingen met verschillende databronnen

Datadone heeft al ruim 10 koppelingen ontwikkeld om verschillende databronnen gemakkelijk en snel te kunnen ontsluiten, waaronder AFAS Software, Hubspot, Relyon, Google Analytics en Spotler, maar ook Microsoft Outlook, Facebook en Timewax. Bovendien breidt datadone haar koppelingen op hoog tempo uit. Het is tevens mogelijk om meerdere databronnen te combineren.

Gecertificeerd 

Datadone is ISO 27001:2017 gecertificeerd en voldoet daarmee aan alle normeisen op het gebied van complete informatiebeveiliging. Dit betekent dat klanten ervan uit mogen gaan dat datadone op juiste wijze met vertrouwelijke data om zal gaan.

 

Wat maakt datadone uniek?

  • Uitgebreide kennis van ETL automatisering, datamodellering en -warehousing
  • Specialist in het omzetten van ruwe data naar BI-ready datasets
  • Binnen 24 uur worden de eerste datasets aangeleverd
  • Iedere (data)bron kan door datadone ontsloten worden

Lees hier meer over datadone

Aan jou de keuze

Wil je door ons gebeld worden? Wij nemen contact met je op. Kies Forque voor: procesefficiency, oprechte aandacht en nauwe betrokkenheid.

Producten

MailKoppeling

Mailtjes komen sneller op de juiste plek, klanten worden sneller geholpen én het bespaart een hoop geklik en gesleep. De MailKoppeling van Forque verdeelt en archiveert e-mails uit je mailbox naar AFAS Profit. Zodat je daar zelf niet op hoeft te letten en je minder bezig hoeft te zijn met administreren.

Lees verder →

TimeKeeper

Inzicht en efficiëntie: twee zaken die tijd besparen en geld opleveren. Daar helpt TimeKeeper je bij. Je weet precies welke uren waaraan besteed worden. En je weet zeker dat er aan de administratie van die uren geen tijd en energie wordt verspild.
.

Lees verder →

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)