Gladior

Onze partner op het gebied van Online Marketing in combinatie met AFAS

Online marketing

Met 18 jaar ervaring is Gladior breed onderlegd in result driven online marketing: met een focus op resultaat. Hiervoor werkt Gladior met een vaste methodiek van analyse, strategie, uitvoering, monitoring en rapportage. Gladior is Google Premier Partner en beschikt over diverse certificeringen in Google Adwords, Analytics, Tag Manager, Bing, Spotler en Blueconic.

Samenwerking tussen Forque en Gladior

Online marketing bij Gladior wordt compleet afgestemd op organisatiedoelstellingen. Ook zorgt Gladior ervoor dat de campagnes perfect aansluiten bij de marketingstrategie van bedrijven. Gladior biedt een breed scala aan diensten op het gebied van zoekmachine marketing, online adverteren, e-mail marketing, webstatistieken, personalisatie en linkbuilding aan die de online vindbaarheid van organisaties vergroten.

Gladior heeft diverse “Forque Apps” binnen de appstore van Gladior opgenomen. Gladior verwacht hun klanten hiermee te kunnen wijzen op de mogelijkheid voor tijds- en kostenbesparingen.

Gladior en Forque hebben dezelfde no-nonsense mentaliteit en weten elkaar bij diverse AFAS-projecten te vinden. Gladior op het gebied van In – en outsite of webshops en Forque met haar Forque Apps en dienstverlening. We gaan samen verder daar waar AFAS ophoudt of wanneer er juist behoefte is aan specifieke branchekennis.

Wat maakt Gladior uniek

  • Veel kennis van AFAS
  • AFAS Out – en Insite specialist
  • Kunnen ook meedenken op strategisch niveau
  • Voorloper op online marketing

Lees hier meer over Gladior

Aan jou de keuze

Wil je door ons gebeld worden? Wij nemen contact met je op. Kies Forque voor: procesefficiency, oprechte aandacht en sterke betrokkenheid.

 

Producten

MailKoppeling

Mailtjes komen sneller op de juiste plek, klanten worden sneller geholpen én het bespaart een hoop geklik en gesleep. De MailKoppeling van Forque verdeelt en archiveert e-mails uit je mailbox naar AFAS Profit. Zodat je daar zelf niet op hoeft te letten en je minder bezig hoeft te zijn met administreren.

Lees verder →

TimeKeeper

Inzicht en efficiëntie: twee zaken die tijd besparen en geld opleveren. Daar helpt TimeKeeper je bij. Je weet precies welke uren waaraan besteed worden. En je weet zeker dat er aan de administratie van die uren geen tijd en energie wordt verspild.

Lees verder →

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)