Chat with us, powered by LiveChat

Relyon

Van planning tot aan mobiele werkbon

 

Neem contact met mij op

Relyon Service Management B.V.

Relyon ontwikkelt en implementeert softwareoplossingen voor servicegerichte bedrijven. Hiermee helpen zij ondernemingen hun complete service -en onderhoudsproces te optimaliseren.

Relyon en Forque

Relyon en Forque delen hun passie voor innovatie en optimalisatie. Forque is partner van Relyon omdat wij geloven dat software een cruciale rol speelt bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Zo kunnen organisaties op een eenvoudige manier tijd én dus geld besparen.

Het proces bij de klant, dat vaak over meerdere systemen heen gaat, is van belang. Forque kenmerkt zich door kennis te hebben van zowel AFAS Profit als Relyon Service Management (RSM) wat ervoor zorgt dat de juiste keuzes worden gemaakt voor de klant.

Oplossingen

Relyon Service Management software is speciaal ontwikkeld voor organisaties met een mobiele servicedienst. Zo kunnen zij hun klanten optimaal van dienst zijn, terwijl tegelijkertijd de productiviteit en efficiency hooggehouden wordt. Met de mogelijkheid om te koppelen met andere systemen (en standaardkoppeling met AFAS Profit) hoeven gegevens niet meer handmatig overgenomen te worden.

Wat maakt Relyon uniek

  • Gebruiksvriendelijk
  • Complete serviceproces in één systeem
  • Standaardkoppeling met AFAS Profit

Lees hier over onze partners

Aan jou de keuze …

Wil je door ons gebeld worden? Wij nemen contact met je op. Kies Forque voor: procesefficiency, oprechte betrokkenheid en expertise. 

Producten

MailKoppeling

Mailtjes komen sneller op de juiste plek, klanten worden sneller geholpen én het bespaart een hoop geklik en gesleep. De MailKoppeling van Forque verdeelt en archiveert e-mails uit je mailbox naar AFAS Profit. Zodat je daar zelf niet op hoeft te letten en je minder bezig hoeft te zijn met administreren.

Lees verder →

TimeKeeper

Inzicht en efficiëntie: twee zaken die tijd besparen en geld opleveren. Daar helpt TimeKeeper je bij. Je weet precies welke uren waaraan besteed worden. En je weet zeker dat er aan de administratie van die uren geen tijd en energie wordt verspild.
.

Lees verder →

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)