Chat with us, powered by LiveChat

Spotler

Voor al jouw e-mail marketing automation

E-mail marketing automation software

Spotler helpt – met in eigen huis ontwikkelde software en diensten – meer dan 5.000 marketeers in Nederland om e-mail marketing (automation) effectief in te zetten. Behalve prettige software en uitmuntende dienstverlening heeft Spotler veilig werken met klantdata hoog in het vaandel staan. 

Professioneler communiceren  

Spotler maakt e-mail marketing makkelijkerZij maken dit mogelijk door prettige software te bieden, inclusief praktische educatie, snelle support en een persoonlijke coach die hen zorgeloos laat starten. Marketeers krijgen zo de volledige controle over de software en de kennis hoe deze software slim in te zetten. Hierdoor kunnen zij professioneler communiceren met hun doelgroep. 

Samenwerking tussen Forque en Spotler 

Forque is partner van Spotler, omdat organisaties eenvoudig hun e-mailmarketing in kunnen richten door het koppelen van Spotler met AFAS software. Gegevens worden automatisch gesynchroniseerd. Dat maakt het eenvoudig om bijvoorbeeld klanten te koppelen aan een (e-mail) campagne. Wij denken dan ook dat een bedrijf hedendaags niet zonder marketing automation kan. Vandaar dat wij graag samenwerken met een vooruitstrevend bedrijf als Spotler waarvan AFAS Software ook zelf gebruik maakt! 

Gecertificeerd 

Spotler is ISO 27001 gecertificeerd en voldoet daarmee aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Dit betekent voor gebruikers van Spotler o.a. veilig werken met klantdata. Daarnaast is de software volledig AVG-compliant. Spotler is ontstaan in juni 2017 na het samengaan van de bedrijven Blinker en MailPlus (opgericht in 2004). Sinds november 2016 heeft CNBB Venture Partners uit Rotterdam een meerderheidsbelang in Spotler.

Vraag vrijblijvend een online demonstratie aan 

  • Een persoonlijke online demonstratie door een verkoopadviseur 
  • Je vragen direct beantwoord 
  • Ruime planningsmogelijkheden zodat de demo op een tijd en dag is die jou uitkomt 
  • In een half uur een blik op alle functionaliteiten van Spotler 

Vraag hier een Spotler demo aan

Aan jou de keuze

Wil je door ons gebeld worden? Wij nemen contact met je op. Kies Forque voor: procesefficiency, oprechte aandacht en sterke betrokkenheid.

Producten

MailKoppeling

Mailtjes komen sneller op de juiste plek, klanten worden sneller geholpen én het bespaart een hoop geklik en gesleep. De MailKoppeling van Forque verdeelt en archiveert e-mails uit je mailbox naar AFAS Profit. Zodat je daar zelf niet op hoeft te letten en je minder bezig hoeft te zijn met administreren.

Lees verder →

TimeKeeper

Inzicht en efficiëntie: twee zaken die tijd besparen en geld opleveren. Daar helpt TimeKeeper je bij. Je weet precies welke uren waaraan besteed worden. En je weet zeker dat er aan de administratie van die uren geen tijd en energie wordt verspild.

Lees verder →

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)