Chat with us, powered by LiveChat

Spotler

Voor al uw e-mail marketing automation

 

Neem contact met mij op

E-mail marketing automation software

Spotler ontwikkelt en levert e-mail marketing automation software MailPlus en helpt meer dan 5.000 gebruikers met e-mail marketing en marketing automation. Spotler levert hiervoor niet alleen de software, maar ook de services die nodig zijn om succesvol te starten en daarna meer rendement te halen uit deze kanalen.

Samenwerking tussen Forque en Spotler

Forque is partner van Spotler, omdat organisaties eenvoudig hun e-mailmarketing in kunnen richten door het koppelen van MailPlus met AFAS software. Gegevens worden automatisch gesynchroniseerd. Dat maakt het eenvoudig om bijvoorbeeld bepaalde klanten te koppelen aan een e-mail campagne. Wij denken dan ook dat een bedrijf hedendaags niet zonder marketing automation kan. Vandaar dat wij graag samenwerken met een vooruitstrevend bedrijf als Spotler waarvan AFAS Software ook zelf gebruik maakt!

Wat maakt Spotler uniek

  • Snel en eenvoudig campagnes opstellen.
  • Ruime ondersteuning, door onder andere trainingen, een uitgebreid kenniscentrum en telefonische support.
  • Specifieke producten voor specifieke organisaties.

Lees hier meer over Spotler

Aan u de keuze

Wilt u door ons gebeld worden? Wij nemen contact met u op. Kies Forque voor: procesefficiency, oprechte aandacht en sterke betrokkenheid.

Producten

MailKoppeling

Mailtjes komen sneller op de juiste plek, klanten worden sneller geholpen én het bespaart een hoop geklik en gesleep. De MailKoppeling van Forque verdeelt en archiveert e-mails uit uw mailbox naar AFAS Profit. Zodat u daar zelf niet op hoeft te letten en u minder bezig hoeft te zijn met administreren.

Lees verder →

TimeKeeper

Inzicht en efficiëntie: twee zaken die tijd besparen en geld opleveren. Daar helpt TimeKeeper u bij. U weet precies welke uren waaraan besteed worden. En u weet zeker dat er aan de administratie van die uren geen tijd en energie wordt verspild.

Lees verder →

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)