Chat with us, powered by LiveChat

vPlan

vPlan helpt organisaties beter te plannen

Meer grip op de planning

Dit doen zij door middel van een eigen ontwikkelde software. Deze software helpt je om op een flexibele en visuele manier werk te plannen. Organisaties krijgen met vPlan meer grip op de planning. Hierdoor kunnen betere keuzes worden gemaakt, waardoor er tevens meer tijd wordt bespaard.

Samenwerking tussen Forque en vPlan

Forque is partner van vPlan, omdat wij geloven dat de oplossing van vPlan bijdraagt aan het optimaliseren van de planning en het efficiënter inzetten van haar resources. Door het inzetten van vPlan krijgen organisaties meer inzicht en grip op haar planning. Keuzes kunnen hierdoor eenvoudiger en weloverwogen worden gemaakt.

De standaard koppeling tussen vPlan en AFAS Profit zorgt voor laagdrempeligheid en het plug and play principe, wat goed bij Forque past. Ook het koppelmechanisme spreekt ons aan, waardoor wij onze klok, Timekeeper, kunnen integreren met de oplossing van vPlan. Door zowel kennis van vPlan als AFAS Profit kunnen wij de klant het juiste advies geven!

Wat maakt vPlan uniek

  • Organisaties hun werk simpel en snel kunnen plannen
  • Organisaties hun processen flexibel in kunnen richten
  • Inzicht wordt verkregen in de capaciteit van de resources
  • Knelpunten in één oogopslag zichtbaar zijn
  • Organisaties een continue controle op hun planning hebben
  • Niet alleen de planner, maar de hele organisatie inzicht kan hebben in de planning
  • Gegevens automatisch gekoppeld worden tussen AFAS Profit en vPlan

Lees hier meer over vPlan

Aan jou de keuze

Wil je door ons gebeld worden? Wij nemen contact met je op. Kies Forque voor: procesefficiency, oprechte aandacht en sterke betrokkenheid.

Producten

MailKoppeling

Mailtjes komen sneller op de juiste plek, klanten worden sneller geholpen én het bespaart een hoop geklik en gesleep. De MailKoppeling van Forque verdeelt en archiveert e-mails uit je mailbox naar AFAS Profit. Zodat je daar zelf niet op hoeft te letten en je minder bezig hoeft te zijn met administreren.

Lees verder →

TimeKeeper

Inzicht en efficiëntie: twee zaken die tijd besparen en geld opleveren. Daar helpt TimeKeeper je bij. Je weet precies welke uren waaraan besteed worden. En je weet zeker dat er aan de administratie van die uren geen tijd en energie wordt verspild.

Lees verder →

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)