Chat with us, powered by LiveChat

WhiteVision

Onze partner op gebied  van scan en herken

Inkoopfacturen automatisch inlezen

WhiteVision helpt organisaties makkelijker én prettiger te werken door inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal te verwerken. Meer dan 700 organisaties gebruiken de oplossing om inkoopfacturen automatisch in te lezen in een groot aantal administratieve systemen. De oplossingen van WhiteVision zijn laagdrempelig en leveren snel voordeel op.

Partner

Forque is partner van WhiteVision omdat wij geloven dat een snellere en makkelijkere documentenverwerking, zoals inkoopfacturen, zorgt voor een efficiëntere inrichting van werkprocessen. De oplossingen van WhiteVision sluiten naadloos aan op de producten die wij organisaties bieden.

Ook zien we dat de samenwerking in projecten bij klanten naadloos aansluit bij de behoeften. We vullen elkaar aan op het gebied van aanvullende modules en hebben elkaar op bepaalde vlakken ook echt nodig.

Oplossingen

WhiteVision biedt onder andere oplossingen op het gebied van:

  • Inkoopfactuurverwerking
  • Tekstherkenning (OCR)
  • Workflow

Waarom gebruiken?

Het verwerken van inkomende documenten, zoals inkoopfacturen, kan eenvoudiger en efficiënter. Met de WhiteVision oplossing maak je de boeking snel en eenvoudig compleet. Hierdoor is overtypen echt niet meer nodig. In combinatie met de volledig geïntegreerde pdf-viewer zorgen de handige grafische functies ervoor dat je factuur snel wordt geboekt. Daarnaast kun je ontbrekende gegevens trainen, de btw automatisch verdelen en je eigen velden trainen.

Wat maakt WhiteVision uniek

  • Nóg sneller boeken
  • Pdf-bijlage wordt altijd gekoppeld aan de boeking
  • Facturen worden automatisch uitgelezen uit e-mails
  • Hoge herkenning door SMART-OCR

Lees hier meer over WhiteVision

Aan jou de keuze

Wil je door ons gebeld worden? Wij nemen contact met je op. Kies Forque voor: procesefficiency, oprechte aandacht en sterke betrokkenheid.

Producten

MailKoppeling

Mailtjes komen sneller op de juiste plek, klanten worden sneller geholpen én het bespaart een hoop geklik en gesleep. De MailKoppeling van Forque verdeelt en archiveert e-mails uit je mailbox naar AFAS Profit. Zodat je daar zelf niet op hoeft te letten en je minder bezig hoeft te zijn met administreren.

Lees verder →

TimeKeeper

Inzicht en efficiëntie: twee zaken die tijd besparen en geld opleveren. Daar helpt TimeKeeper je bij. Je weet precies welke uren waaraan besteed worden. En je weet zeker dat er aan de administratie van die uren geen tijd en energie wordt verspild.

Lees verder →

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)