Power BI-dashboard maken

Wil je beter overzicht en inzicht in jouw bedrijfsvoering? Ben je op zoek naar waardevolle rapportage, maar wil je er vooral ook snel mee aan de slag kunnen? Forque helpt je hierbij. Als jij weet waar je precies inzicht in wil hebben en als je data op orde is, kunnen wij al vlot een Power BI-dashboard voor je realiseren. Dus waar wacht je nog op?

Whitepaper business intelligence

Meer weten over business intelligence? Download hier de whitepaper: “Zo pluk je de vruchten van data die je toch al hebt”.

Power BI dashboard

Hoe kan Forque mij helpen met Power BI-dashboards?

Wij helpen je om data om te zetten naar een Power BI-dashboard met informatie waar je écht wat aan hebt. Ook als je data uit AFAS wil combineren met andere systemen om een volledige bedrijfsrapportage te kunnen presenteren. Misschien werk je al wel met de standaard dashboards van AFAS. Geven deze altijd voldoende beeld van de resultaten van jouw organisatie? Komt de informatie uit vrije velden mee? Wat als je data uit een ander pakket nodig hebt? Of als je de informatie op een andere manier voor de rest van je organisatie gepresenteerd wilt zien?

Vanuit een sterke basis (zelf) verder bouwen

Forque helpt je om alle data die nodig is te verzamelen en te ordenen, zodat je in je Power BI-dashboards in één oogopslag kunt zien wat er speelt. We zorgen er daarbij voor dat alle data wordt verzameld en gestructureerd in een datawarehouse. Zo heb je een sterke basis van waaruit je zelf verder kunt werken. Je bent vrij om een Power BI-dashboard in te richten zoals jij dat wil en op een manier die voor jouw organisatie van toegevoegde waarde is. De businessconsultants van Forque helpen je hierbij met hun kennis en expertise. Wij zorgen ervoor dat er een basis wordt opgeleverd die jou in staat stelt om zelf verder te bouwen. Of we nemen je alle zorgen uit handen en realiseren jouw wensen voor je zodat jij je volledig kunt focussen op je core business.

Voorbeeld van een Power BI-dashboard voor HR

Voorbeeld HR-dashboard

Voorbeeld van een financieel Power BI-dashboard

Voorbeeld financieel dashboard

Meer weten?

Lees hier verder over de 10 voordelen van werken met Power BI. Begin je net met business intelligence? Dan is data verzamelen een goed begin. Maar wat kan je met die data? Hoe kan je data combineren en hoe maak je het begrijpelijk? Hoe zet je data-analyse strategisch en praktisch in? Daar weten wij bij Forque alles over. Neem contact met ons als je hierover meer wilt weten via T: +31(85) – 27 33 490 of E: info@forque.nl.

We helpen je graag!

Wil je meer weten over business intelligence en wat Forque daarin voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Diensten

Forque

AFAS Expert

Hulp nodig bij de inrichting van AFAS Profit? Of kun je simpelweg wel wat ondersteuning gebruiken? Wij zijn er als AFAS-expert voor jou! Van implementatie, optimalisatie tot support. Dus wil je AFAS Profit optimaal benutten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees verder →

Salarisverwerking

Je salarisverwerking volledig uitbesteden? Of een hulplijn als back-up? Kortom ondersteuning op maat bij de salarisadministratie. Dat vraagt om een professional die weet wat er speelt. Die expert vind je bij ons. Zo heb jij een zorg minder en kan je organisatie doen waar hij goed in is.

Lees verder →

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

      (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)