Power BI

Snel en eenvoudig overzicht van uw gegevens uit verschillende systemen

Uw bedrijfsgegevens analyseert u makkelijk en snel met de inzet van Microsoft Power BI. BI staat voor Business Intelligence, en dat is niet voor niets. Het helpt u om snel goed gefundeerde beslissingen te nemen. En de BI-experts van Forque helpen u graag met advies, standaardanalyses én maatwerk.

Makkelijk en snel inzicht in uw bedrijfsprestaties en processen

Met Business Intelligence (BI) zet u data makkelijk en snel om in bruikbare informatie. Zo krijgt u gedetailleerde informatie over de prestaties en de processen van uw organisatie. En u hoeft tactische en strategische beslissingen dus niet meer alleen te baseren op buikgevoel. BI-software analyseert data uit (verschillende) systemen en presenteert de uitkomsten in rapportages, dashboards, grafieken en kaarten.

Dankzij advies, basisanalyses en maatwerk van de Forque BI-specialisten

Onze specialisten adviseren u graag en goed op het gebied van BI. Ze hebben ervaring in verschillende branches en kennis van de meest uiteenlopende bedrijfsprocessen. Ze hebben al een aantal basisanalyses gebouwd op basis van AFAS Profit die u direct kunt gebruiken. En heeft u extra specifieke inzichten nodig? Dan kunt u ook voor maatwerk bij ons terecht.

BLOG! Lees hier het blog van Timon: “Betrouwbare stuurinformatie? Dat is niet teveel gevraagd.”

Zelfs als u meerdere systemen gebruikt

Heeft u uw gegevens in meerdere systemen vastliggen en wilt u die graag met elkaar combineren? Geen punt. Met ons koppelplatform zorgen wij ervoor dat u ook dan gebruik kunt maken van Power BI.

Meer weten? 

Neem dan contact op met Noël Pepermans, u bereikt hem op M:(+)31-6 34 73 75 42 of via info@forque.nl.

Neem contact met mij op: