Chat with us, powered by LiveChat

Arne Bakker

Samenwerken en plezier staan altijd centraal.

Contact

T: +31 (0)6 – 52 36 71 08
E: a.bakker@forque.nl

Specialiteiten

  • AFAS Profit ERP
  • Koppelingen
  • Procesoptimalisatie
  • AFAS Connectoren
  • .NET, Java, Ruby on Rails, HTML

Arne Bakker

Projectmanager – Partner

Ik ben sterk in het vinden van eenvoudige oplossingen voor uitdagende problemen. Door analytisch te luisteren en altijd op zoek te zijn naar de vraag achter de vraag zorg ik ervoor dat het daadwerkelijke probleem boven tafel komt. Met mijn kennis van zowel bedrijfsprocessen als IT – gecombineerd met een scheut creativiteit – kan ik pragmatische oplossingen bieden voor uitdagende problemen.

Van kinds af aan ben ik al geïnteresseerd in computers. Dat heeft geresulteerd in goede kennis van de gangbare software- en ontwikkelplatforms. Bij Forque ben ik consultant, expert, sparringpartner en product manager voor Forque Apps.

Als AFAS Expert help ik bedrijven met het opzetten en verbeteren van financiële, logistieke en administratieve processen in AFAS Profit. Zoveel mogelijk binnen de gebaande paden en soms daarbuiten met een stukje maatwerk.

“Dat kan wél!”

Ik help organisaties bij het stroomlijnen van organisatieverbetering door alle informatie over mensen, processen en systemen met elkaar te verbinden.

Ik ben leergierig en onderzoekend. Omdat ik niet bang ben ideeën uit te proberen voegen we met enige regelmaat een nieuw stukje bruikbare tooling toe aan ons portfolio.

Wil je meer informatie of heb je een vraag?

Een greep uit mijn portfolio

MamaLoes zocht naar een oplossing voor meer inzicht in de gehele bedrijfsvoering door alle data van de primaire bedrijfsprocessen op één plaats te centraliseren. Ik heb hierbij met een viertal verschillende partijen de integratie van de webshop, kassasoftware, inkoopsoftware en het WMS gerealiseerd. De primaire processen lopen nu volledig geautomatiseerd.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan en laat uw e-mail adres achter.

[mc4wp_form id="1875"]