Arne Bakker

Projectmanager

Ik ben sterk in het vinden van eenvoudige oplossingen voor uitdagende problemen. Door analytisch te luisteren en altijd op zoek te zijn naar de vraag achter de vraag zorg ik ervoor dat het daadwerkelijke probleem boven tafel komt. Met mijn kennis van zowel bedrijfsprocessen als IT – gecombineerd met een scheut creativiteit – kan ik pragmatische oplossingen bieden voor uitdagende problemen.

Van kinds af aan ben ik al geïnteresseerd in computers. Dat heeft geresulteerd in goede kennis van de gangbare software- en ontwikkelplatforms. Bij Forque ben ik consultant, expert, sparringpartner en product manager voor Forque Apps.
afas_expert

Als AFAS Expert help ik bedrijven met het opzetten en verbeteren van financiële, logistieke en administratieve processen in AFAS Profit. Zoveel mogelijk binnen de gebaande paden en soms daarbuiten met een stukje maatwerk.

Mavim Expert
Als MAVIM Rules Expert help ik organisaties bij het stroomlijnen van organisatieverbetering door alle informatie over mensen, processen en systemen met elkaar te verbinden.

Ik ben leergierig en onderzoekend. Omdat ik niet bang ben ideeën uit te proberen voegen we met enige regelmaat een nieuw stukje bruikbare tooling toe aan ons portfolio.

Procesoptimalisatie

 

Forque apps

 

Klanten

Contact

T: +31 (0)6 – 52 36 71 08
E: a.bakker@forque.nl