Chat with us, powered by LiveChat

Ons team

Samenwerken en plezier staat altijd centraal.

Contact

T: +31 (0)85- 27 33 490
E: b.vanoijen@forque.nl

Specialiteiten

  • AFAS Profit ERP
  • Procesoptimalisatie

Bas van Oijen

Projectmanager – Partner

De eerste 15 jaar van mijn carrière ben ik werkzaam geweest als consultant en projectleider. Sinds 2007 bij AFAS Software en van 2014 tot en met 2016 als zelfstandig AFAS-expert. Vanaf heden vervul ik de rol van Projectmanager – Partner bij Forque.

Ik heb kennis ontwikkeld op het gebied van Enterprise Resource Planning (ERP). ERP heeft als doel de productiviteit van organisaties te maximaliseren, kosten te beheersen en optimaal te voldoen aan klantwensen. ERP realiseert dit in één bedrijfsbreed informatie- en managementsysteem, oftewel ERP software.

Bij de projecten die ik heb begeleid lag de focus niet alleen op implementatie maar ook op procesoptimalisatie. Daarnaast fungeer ik vaak als bruggenbouwer. Niet alleen in de verbinding tussen de organisatie en leverancier, maar ook in de organisatie zelf.

“Maak het simpel.”

Mijn praktische instelling helpt niet alleen bij een goed verloop van een project. Het helpt ook om complexiteit te verminderen, verbeteringen voor iedereen begrijpelijk te maken en daardoor draagvlak binnen de organisatie te creëren. Niet voor niets is mijn levensmotto ‘Maak het simpel’.

Als AFAS-expert heb ik een hoog kennisniveau van alle AFAS-modules. Ik streef ernaar dat techniek en functionaliteit bij organisaties zodanig worden ingezet dat, naast kostenbesparing en een betere dienstverlening, organisaties meer inzicht krijgen in bedrijfsprocessen, efficiency wordt vergroot en de samenwerking tussen afdelingen onderling wordt verbeterd. Betere stroomlijning van interne bedrijfsprocessen zorgt direct voor betere interactie tussen afdelingen en de klanten.

Meer weten? Vraag het een van onze medewerkers!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan en laat uw e-mail adres achter.