Chat with us, powered by LiveChat

Ons team

Samenwerken en plezier staat altijd centraal.

Contact

T: +31(0)85- 27 33 490
E: b.flohr@forque.nl

Specialiteit

  • Communicatie

Bastiaan Flohr 

Medewerker Marketing & Communicatie

Communicatie. Zo simpel als het klinkt, zo listig kan het zijn. Ik ben er heilig van overtuigd dat goede en efficiënte communicatie aan de basis staat voor iedere succesvolle onderneming. Het is dan wellicht ook geen verrassing dat ik erg gedreven ben om alle vormen van communicatie die mij passeren, zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Ik ben erop gebrand de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie in te zetten.  Daarnaast ben ik leergierig, ik heb immers ook nog veel te leren!

“Communication is key”

Voor nieuwe ideeën sta ik altijd open. Ik vind het interessant om te horen wat anderen denken. Van ervaren communicatiekundigen, tot mensen die nauwelijks bekend zijn met het vakgebied. Want soms komen juist dié mensen met de meest verfrissende ideeën. In mijn ervaring wordt de beste oplossing vaak gevonden door de koppen bij elkaar te steken. Samenwerken doe ik dan ook graag, al ben ik ook prima in staat mijn eigen boontjes te doppen wanneer dat nodig is.  

Mijn enthousiasme om theorie in de praktijk te brengen kan ik bij Forque goed kwijt. Met brede interesse op alle vlakken van communicatie deins ik niet terug voor een nieuwe uitdaging. De mooiste uitdagingen vind ik nog wel wanneer oplossingen niet direct voor de hand liggen, dat vraagt om een kritische en creatieve kijk en een doelgerichte aanpak. Drie eigenschappen die ik bezit, en iedere dag opnieuw verder ontwikkel.

Heb je een vraag?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan en laat uw e-mail adres achter.