Chat with us, powered by LiveChat

Bert Kunst

Samenwerken en plezier staan altijd centraal.

Contact

T: +31 (0) 6- 22 70 69 27
E: b.kunst@forque.nl

Specialiteiten

  • AFAS Profit
  • Financial / Controlling

Bert A. Kunst

Partner

Van jongs af aan ben ik al bezig geweest met ‘getallen’. Tegenwoordig is dit getransformeerd naar het oplossen van economische vraagstukken. Met een sterk analytisch en empathisch vermogen ben ik in staat mij snel en behendig aan te passen aan complexe organisatiestructuren en -culturen.

Excel kent voor mij geen geheimen. Daarom noemt men mij ook wel ‘The Artist’. Ik ken aardig wat trucjes om vlot en handig om te gaan met gegevens en deze in te zetten bij analyses en rapportages.

“Voor elk probleem en uitdaging is er een oplossing.”

Als econometrist heb ik ervaring opgedaan in diverse sectoren, waaronder de groothandel en automotive. De combinatie voor zowel menselijke aspecten als business vraagstukken ligt mij erg goed. Ik heb diverse disciplines zoals een administratie-, logistiek- en ICT-afdeling aangestuurd.

Opdrachten waar mijn expertise ligt, hebben te maken met de administratieve en/of procesmatige kant van een organisatie, op het gebied van directie en management. Sleutelwoorden daarin zijn: sparringpartner, financial- en business controller, administratieve ondersteuning, business cases en procesanalyses.

Heb je een vraag over Business Intelligence?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan en laat uw e-mail adres achter.