Bert A. Kunst

Partner

Van jongs af aan ben ik al bezig geweest met ‘getallen’. Tegenwoordig is dit getransformeerd naar het oplossen van economische vraagstukken. Met een sterk analytisch en empathisch vermogen ben ik in staat mij snel en behendig aan te passen aan complexe organisatiestructuren en -culturen.

Excel kent voor mij geen geheimen. Daarom noemt men mij ook wel ‘The Artist’. Ik ken aardig wat trucjes om vlot en handig om te gaan met gegevens en deze in te zetten bij analyses en rapportages.

Als econometrist heb ik ervaring opgedaan in diverse sectoren, waaronder de groothandel en automotive. De combinatie oog voor zowel de menselijke aspecten als de business vraagstukken ligt mij erg goed. Ik heb diverse disciplines zoals een administratie-, logistiek- en ICT-afdeling aangestuurd.

Opdrachten waar mijn expertise ligt, hebben te maken met de administratieve en/of procesmatige kant van een organisatie, op het gebied van directie en management. Sleutelwoorden daarin zijn: sparringpartner, financial- en business controller, administratieve ondersteuning, business cases en procesanalyses.

Interimdiensten

Procesoptimalisatie

Contact

T: +31 (0) 6- 22 70 69 27
E: b.kunst@forque.nl