Chat with us, powered by LiveChat

Ons team

Samenwerken en plezier staat altijd centraal.

Contact

T: +31 (0)6- 13 15 13 72
E: c.bakker@forque.nl

Specialiteiten

  • AFAS Profit HRM/Payroll
  • Procesoptimalisatie

Chris Bakker

Senior Consultant

Samen met klanten nieuwe manieren bedenken om hun wensen te realiseren. Dat is wat ik interessant en uitdagend vind! Elke klant heeft zijn eigen wensen en voorkeuren. Door deze mee te nemen in een project wordt het juist een uitdaging om telkens weer de perfecte oplossing te zoeken en te vinden. Eigenschappen die mij daarbij helpen zijn: energiek, sociaal, doorzettingsvermogen en oprecht.

Ik heb ervaring met het uitvoeren van ICT-implementaties, begeleiden van procesoptimalisaties en het doorvoeren van automatisering. Mijn branche ervaring ligt voornamelijk binnen de onderwijssector en MKB.

“Als het niet kan zoals het moet, moet het zoals het kan.”

Ik kan bedrijfsprocessen analyseren om zo veranderingen en verbetertrajecten te kunnen structuren, inzichtelijk maken en bewerkstelligen. Hierdoor is de uitkomst nooit een verrassing voor de klant. We kijken naar dezelfde processen en dat leidt tot gewenste resultaten. Als AFAS expert werk ik dagelijks met AFAS Software en ben ik als gedreven consultant altijd bezig met optimalisaties. Ik help instanties en bedrijven bij o.a. de implementatie van HRM en Payroll in AFAS Profit. 

Tot slot schrijf ik vanuit mijn functie als onderwijsexpert ook blogs, een overzicht van mijn blogs kunt u vinden op deze pagina

Meer weten? Vraag het een van onze medewerkers!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan en laat uw e-mail adres achter.