Chris Bakker

“Wat mij omschrijft? Energiek, sociaal, doorzettingsvermogen en oprecht”

Contact

T: +31 (0)6- 13 15 13 72
E: c.bakker@forque.nl

Specialiteiten

  • AFAS Profit HRM/Payroll
  • Procesoptimalisatie

Chris Bakker

Projectmanager

Samen met klanten nieuwe manieren bedenken om hun wensen te realiseren. Dat is wat ik interessant en uitdagend vind! Elke klant heeft zijn eigen wensen en voorkeuren. Door deze mee te nemen in een project wordt het juist een uitdaging om telkens weer de perfecte oplossing te zoeken en te vinden. Eigenschappen die mij daarbij helpen zijn: energiek, sociaal, doorzettingsvermogen en oprecht.

Ik heb ervaring met het uitvoeren van ICT-implementaties, begeleiden van procesoptimalisaties en het doorvoeren van automatisering. Mijn branche ervaring ligt voornamelijk binnen de onderwijssector en MKB.

“Als het niet kan zoals het moet, moet het zoals het kan.”

Ik kan bedrijfsprocessen analyseren om zo veranderingen en verbetertrajecten te kunnen structuren, inzichtelijk maken en bewerkstelligen. Hierdoor is de uitkomst nooit een verrassing voor de klant. We kijken naar dezelfde processen en dat leidt tot gewenste resultaten. Als AFAS expert werk ik dagelijks met AFAS Software en ben ik als gedreven projectmanager altijd bezig met optimalisaties. Ik help instanties en bedrijven bij o.a. de implementatie van HRM en Payroll in AFAS Profit.

Tot slot schrijf ik vanuit mijn functie als onderwijsexpert ook blogs, een overzicht van mijn blogs kun je vinden op deze pagina.

Advies of ondersteuning nodig?

Als onderwijsspecialist en uitvoerend hrm en payroll consultant ben ik ingevlogen om kennis te leveren om zowel de overgang naar AFAS in goede banen te leiden, als om de administratie in het eigen systeem op te nemen. Met een projectgroep van samen acht man hebben we een mooi resultaat geleverd.

Bij Voogd & Voogd was ik hoofdverantwoordelijke voor het implementatieproces van AFAS. Daarnaast heb ik de inrichting verzorgd voor een aantal fusies die volgden, waarbij ik er samen met projectteams van de klant voor heb gezorgd dat de organisatie volledig op eigen benen kan staan.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan en laat je e-mailadres achter.

[mc4wp_form id=”1875″]