Corine Meppelink

“Ik houd ervan om informatie en mensen met elkaar te verbinden”

Corine Meppelink

Contact

T: +31 (0)6 – 21 39 32 88
E: c.meppelink@forque.nl

Specialiteiten

  • AFAS Profit
  • WordPress
  • Spotler 
  • Social Media

Corine Meppelink

Marketingmanager

‘Keep it simple & smart’ daar geloof ik in. Hou het simpel en blijf bij je eigen essentie. Dat geldt ook voor strategisch en pragmatisch denken, een juiste combinatie van deze twee zorgt voor daadwerkelijk resultaat!

Met ruim 9 jaar ervaring op het gebied van marketing- en projectmanagement, houd ik ervan om informatie en mensen met elkaar te verbinden. Voor Forque houd ik mij bezig met alle marketing- en communicatieactiviteiten. Als gepassioneerd marketeer heb ik kennis van marketingstrategieën en campagnes, evenementen en congressen, PR en branding. Door mijn roots en interesse in ondernemen, innovatie en netwerken, ben ik altijd geïnteresseerd om mee te denken over marketingvraagstukken, ben ik grote voorstander van klantgericht ondernemen en houd ik ervan om in beweging te zijn.

“Everything should be as simple as possible, not simpler.”

Heeft u vragen op het gebied van marketing of wilt u samenwerken met Forque? Kom dan gerust een keertje langs of neem contact met me op. Als marketingmanager denk ik graag vooruit, ben ik altijd op zoek naar nieuwe kansen en denk ik graag met u mee.

Advies of ondersteuning nodig?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan en laat je e-mail adres achter.