Desirée Eeken

Samenwerken en plezier staan altijd centraal.

Desirée 450x380

Contact

T: +31(0)85- 27 33 490
E: d.beemer@forque.nl

Specialiteiten

  • AFAS HRM/Payroll

Desirée Eeken

Businessconsultant

Mijn studie Commerciële Economie heeft mij onder andere geleerd hoe ik verschillende doelgroepen op de juiste manier aanspreek. Dit helpt mij in mijn rol als businessconsultant HRM/Payroll, omdat ik me goed kan verplaatsen in de verschillende organisaties die ik help met hun HR-processen. Daarnaast heb ik veel kennis opgedaan dankzij mijn ervaring bij een softwareorganisatie in de flexbranche. Hierdoor weet ik hoe het inrichten en gebruiken van software verloopt, evenals het hele loonadministratieproces. Dit komt goed van pas in mijn rol als businessconsultant!

“Elke dag weer leren wat je gisteren nog niet wist”

Ik vind het een uitdaging om problemen van de klant om te zetten in nieuwe mogelijkheden. Belangrijke eigenschappen van mij zijn mijn analytische vermogen, resultaatgerichtheid en empathisch vermogen en dit wil ik meenemen in mijn samenwerking met klanten. Samen komen tot het beste resultaat, dat is het belangrijkste!

In mijn vrije tijd vind ik het daarnaast leuk om te koken, series te kijken en lekker op vakantie te gaan. Vrienden en familie zijn voor mij erg belangrijk; ik probeer altijd zo veel mogelijk tijd vrij te maken om gezellig met iedereen op stap te gaan.

Advies of ondersteuning nodig?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan en laat je e-mail adres achter.