Dirk den Ouden

“Ik werk altijd doel- en resultaatgericht”

Contact

T: +31 (0)6- 18 53 17 38
E: d.denouden@forque.nl

Specialiteiten

  • AFAS Profit ERP
  • AFAS Profit HRM/Payroll
  • Salarisverwerking

Dirk den Ouden

Administrateur – Businessconsultant

Ik ga doelgericht en resultaatgericht te werk. Bij Forque ben ik hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de financiële administratie. Daarnaast vervul ik consultancywerkzaamheden.

Onder het genot van een bakkie koffie verwerk ik onder andere de debiteuren- en crediteurenadministratie, belastingaangiftes, financiële-, salaris- en projectadministratie en stel ik de maand- en jaarrapportages op. Daarnaast zet ik mijn opgedane kennis van het dagelijkse gebruik van AFAS Financieel en AFAS HRM/Payroll in om collega’s en klanten te ondersteunen wanneer dat wenselijk is.

“Koffie!”

Heeft u een vraag op dat gebied of wilt u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen of een keer langs te komen, de koffie staat bij mij altijd klaar!

Als AFAS Expert werk ik hoofdzakelijk met AFAS HRM/ Payroll en Financieel. Ik ondersteun klanten bij hun dagelijkse werkzaamheden en de optimalisatie van hun financiële- en salarisadministratie. Daarnaast ben ik bij één van onze klanten verantwoordelijk voor het beheer en de uitvoering van de salarisadministratie.

Advies of ondersteuning nodig?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan en laat uw e-mail adres achter.