Chat with us, powered by LiveChat

Dymphia Roeterdink-Kiens

Samenwerken en plezier staan altijd centraal.

Contact

T: +31(0)85- 27 33 490
E: d.roeterdink@forque.nl

Specialiteiten

  • Procesoptimalisatie
  • Projectleiding

Dymphia Roeterdink-Kiens

Projectmanager

Succesvolle implementaties en tevreden klanten: daar krijg ik energie van.

Ik heb mijn werkervaring opgebouwd binnen verschillende branches in zowel lijnmanagement-, consultancy- als projectmanagementfuncties. Procesoptimalisatie en ERP-implementaties vormen hierin de rode draad. Deze brede achtergrond helpt me om snel inzicht te krijgen in werkprocessen en informatie-behoeften. Bij Forque werk ik met een team van fijne collega’s, met veel expertise en dezelfde klantdrive als ik. We combineren kennis, logica en creativiteit. Samen vinden we voor iedere klant passende en werkbare oplossingen.

“Of we vinden een weg, of we maken er één”

Na werk komt ontspanning. De tuin is hiervoor mijn favoriete plek. Heerlijk rommelen in de borders en genieten van alles dat groeit en bloeit. Helemaal mijn domein, want man en kids zijn meer van het sporten. O ja, voor lekker eten ben ik ook altijd in, dus tips voor leuke restaurantjes zijn altijd welkom.

Een open, energieke en oplossingsgerichte aanpak: dat is wat je van mij mag verwachten. Wij excelleren in het helpen excelleren van jouw organisatie. We brengen kwaliteit en plezier in de verdere ontwikkeling van jouw bedrijf.

Wil je meer informatie of heb je een vraag?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan en laat uw e-mail adres achter.