Elise Karssenberg

“Ik wil het verhaal van de klant doorzien”

Contact

T: +31(0)85- 27 33 490
E: e.karssenberg@forque.nl

Specialiteiten

  • AFAS
  • Microsoft Power BI
  • Relatiemanagement

Elise Karssenberg

Accountmanager

Tijdens mijn uiteenlopende studies Fotografie en Commerciële Economie groeide mijn interesse in IT.
Voordat ik startte bij Forque heb ik ervaring opgedaan als werknemer bij AFAS Software. Hier was ik actief binnen de non-profit branche. Daarnaast heb ik werkervaring opgedaan binnen verschillende branches zoals toerisme, non-profit, horeca, ICT & telecom, retail en onderwijs.

Mijn creativiteit zet ik nu graag in tijdens mijn werk als accountmanager. Ik kijk met een frisse blik en geloof erin dat goede oplossingen vooral tot stand komen in een open samenwerking.

“If not now, when?”

Je kunt een klant pas optimaal ondersteunen als je de klant en de situatie waarin die zich bevindt kent en begrijpt. Ik wil het verhaal van de klant doorzien. Gezamenlijk analyseren we de processen en kijken we naar optimalisatiemogelijkheden. In onze moderne wereld helpt een goed ingerichte softwareomgeving organisaties te excelleren.

Vanaf de eerste dag voel ik mij thuis bij Forque. Ik krijg alle ruimte om mijzelf zowel zakelijk als persoonlijk te ontwikkelen. Buiten werk om heb ik een grote passie voor reizen. Nieuwe plekken, mensen en culturen ontdekken met mijn camera in mijn handen. Ik heb in Bali gewoond en met een backpack in Azië rondgereisd, een droom die uitkwam. Gelukkig is er ook veel wat ik nog niet heb gezien en kan ik mijn avonturen blijven opzoeken… of avonturen vinden mij wel.

Advies of ondersteuning nodig?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan en laat je e-mail adres achter.