Floor Schipper

“Met goede communicatie en plezier in ons werk streef ik naar het hoogst haalbare resultaat”

Contact

T: +31(0)85- 27 33 490
E: f.schipper@forque.nl

Specialiteiten

  • Business Intelligence
  • Microsoft Power BI

Floor Schipper

Businessconsultant

Mijn basis is gelegd tijdens mijn studie Accountancy. Hierin werd mij vooral duidelijk hoe belangrijk het is dat processen juist zijn ingericht om tijdig op de hoogte te zijn van de juiste informatie.

Als consultant wil ik toegevoegde waarde leveren aan de bedrijven die met ons samenwerken. Daarom word ik heel enthousiast van samen met de klant informatie inzichtelijk maken door middel van dashboards in Power BI. Hierbij besteed ik veel aandacht aan het weergeven van informatie die juist en volledig is. Het design van een dashboard is daarbij net zo van belang als de functionaliteit. Voor mij is het dan ook geweldig om mijn kennis en creativiteit hierop los te laten, zodat de klant positief verrast is.

“Een doel is een droom met een deadline”

Van samen een doel bereiken krijg ik erg veel energie. Ik inspireer en motiveer anderen graag, maar doe andersom ook graag inspiratie op doordat anderen nieuwe kennis en inzichten bieden. Ik help de klant met de kennis die nodig is om met Power BI te werken. Met goede communicatie en plezier in ons werk streef ik naar het hoogst haalbare resultaat.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te koken en bakken en hier geniet ik samen met familie of vrienden van. Daarnaast haal ik veel plezier uit sport. Dit kan variëren van kickboksen tot dansen of bijvoorbeeld hardlopen. Als ik echt even een momentje voor mezelf wil hebben, teken ik graag!

Ik kijk uit naar een fijne samenwerking!

Advies of ondersteuning nodig?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan en laat je e-mail adres achter.