Frederik Boven

“Wanneer iets niet werkt, moet je het ook kunnen zeggen”

Frederik Boven

Contact

T: +31(0)85-016 0168
E: f.boven@forque.nl

Specialiteit

  • Support
  • AFAS Profit

Frederik Boven

Businessconsultant 

Dankzij mijn ruime saleservaring heb ik goed leren luisteren naar klanten. Ik krijg er energie van om klanten te begeleiden in hun vraag en samen te zoeken naar de beste oplossing. Mijn flexibele en oplossingsgerichte karakter komt goed van pas in de rol van businessconsultant. Ik geloof namelijk dat je software moet laten meebewegen met de wensen en eisen van een klant en de software vóór de klant moet laten werken.

Ook het bieden van de juiste ondersteuning vind ik essentieel in het efficiënt inrichten van software. Want uiteindelijk gaat het om efficiëntie en moet je het ook eerlijk kunnen zeggen wanneer iets níet werkt. Ik wil zorgen dat mensen verder komen en ze helpen om fijner te kunnen werken. Pas als de klant tevreden is met de oplossing ben ik dat ook.

“Eerlijkheid duurt het langst.”

In mijn vrije tijd houd ik ervan om gezellig te koken en eten met vrienden of familie. Het liefst lekker Bourgondisch en de tijd ervoor nemen. Na het eten is het tijd voor een spelletje, soms in de vorm van een bordspel en de andere keer digitaal. Wanneer het tijd is om naar huis te gaan rijd ik graag op de motor naar huis.

Advies of ondersteuning nodig?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan en laat uw e-mail adres achter.