Hanneke Spoler

“Ik zie het als een uitdaging om de juiste vragen te stellen en klanten zelf kritisch te laten nadenken”

Contact

T: +31 (0)6- 15 67 23 99
E: h.spoler@forque.nl

Specialiteit

  • AFAS Profit HRM/Payroll
  • Procesoptimalisatie

Hanneke Spoler

Senior Businessconsultant

Samen werken aan mooie, tastbare resultaten met als einddoel dat mensen efficiënter kunnen werken in hun organisatie, daar krijg ik energie van! Als consultant wil ik maatwerk leveren en oplossingen bieden die passen bij de specifieke behoefte van de klant. Hierbij denk ik in mogelijkheden in plaats van in problemen.

Met een afgeronde Master Corporate and Organisational Communication weet ik hoe je vanuit de klant moet denken. Ik zie het als een uitdaging om de juiste vragen te stellen en klanten zelf kritisch te laten nadenken. De klant kent zijn organisatie ten slotte het best. Daarnaast leer ik graag de mensen achter de processen in de organisatie kennen.

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder.”

Bij Forque kan ik mezelf ontwikkelen op persoonlijk én inhoudelijk vlak. Met een ontzettend leuke club mensen werken we iedere dag hard en met veel plezier om mooie resultaten neer te zetten. Hoe ik mijzelf zou beschrijven? Ik ben analytisch ingesteld, nieuwsgierig, resultaatgericht en iemand waarop je altijd kunt bouwen. Neem gerust eens contact met mij op!

Advies of ondersteuning nodig?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan en laat je e-mail adres achter.