Hanneke Spoler

Trainee Marketing en Projecten

Na het afronden van de Master Corporate and Organisational Communication vond ik dat ik nog lang niet uitgeleerd was en daarom koos ik voor een traineeship bij Ascending People. Dit is een tweejarig traject waarbij ik naast werken de mogelijkheid krijg om mij verder te ontwikkelen op persoonlijk én inhoudelijk vlak.

Mijn vorige opdrachten heb ik uitgevoerd op het gebied van marketing en communicatie bij een gemeentelijke organisatie en bij een glasdistributeur. Momenteel ben ik werkzaam bij Forque als Trainee Marketing & Projecten. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit marketingactiviteiten en interne projecten op onder andere het gebied van HR. Daarnaast krijg ik de mogelijkheid om te proeven aan het consultancyvak. Een erg brede en uitdagende functie dus!

Hoe ik mijzelf zou beschrijven? Ik ben analytisch ingesteld, nieuwsgierig, resultaatgericht en iemand waarop je altijd kunt bouwen.
Ik vind het leuk om een verbindende rol te hebben in een organisatie. Daarnaast vind ik het interessant om bedrijfsprocessen te doorgronden en te kunnen verbeteren. En om mensen verder te helpen. Mijn energie kan ik dus volop kwijt bij Forque!

Contact

T: +31 (0)6-  15 67 23 99
E: h.spoler@forque.nl