Chat with us, powered by LiveChat

Herbert te Lintelo

Samenwerken en plezier staan altijd centraal.

Contact

T: +31(0)85- 27 33 490
E: h.telintelo@forque.nl

Specialiteiten

  • Informatica
  • Procesoptimalisatie
  • Software-architectuur 
  • Software-ontwikkeling

Herbert te Lintelo

Manager Development

Na ruim 20 jaar binnen de ICT-wereld werkzaam te zijn geweest, ben ik begin 2020 gestart als Manager Development bij Forque. Mijn doel is om zowel de klanten als de professionals binnen het ontwikkelteam van Forque te ontzorgen. Ik zorg ervoor dat we de gewenste functionaliteit binnen scope, geld en tijd kunnen opleveren. Hierdoor kan ons team zich volledig met de inhoud bezighouden.  Door altijd op de scheidslijn business, techniek en aansturing te zitten, ben ik het koppelstuk tussen klant en implementatie.

Na mijn studie Informatica ben ik in 1999 begonnen als softwareontwikkelaar. Ik heb het geijkte groeipad van junior- naar senior ontwikkelaar/architect doorlopen bij verschillende bedrijven. Sinds 2010 was ik verantwoordelijk voor verschillende ICT-teams of -afdelingen. Naast de dagelijkse aansturing is het voor mij belangrijk dat er een duidelijke missie en visie is, die samen wordt uitgedragen.

“Wees jezelf, er zijn anderen genoeg”

In mijn ogen is meegaan met de tijd, zorgen voor tevreden klanten en samen ontwikkelen en neerzetten van een roadmap essentieel. ICT-strategieën en methodieken tot het initiëren van verbetertrajecten binnen de afdeling zijn mij bekend. Je kan hierbij denken aan het invoeren van SCRUM, KANBAN of LEAN.

Wat mij sterkt als manager en sparringpartner is dat ik nooit de techniek heb verlaten. Hierdoor ben ik voortdurend op de hoogte van allerlei ontwikkelingen. Het bepalen van architectuur, het uitwerken van een offerte en een gezonde discussie over een proces of ontwerp doe ik graag. Ik hou van duidelijkheid, eerlijkheid en ben vooral een teamspeler. Ik vind het belangrijk dat iedereen het beste uit zichzelf haalt en ik probeer altijd het ‘wij’ gevoel te creëren. Want met elkaar sta je sterker.

Ik kijk uit naar het samen ontwikkelen van nog veel mooie oplossingen!

Wil je meer informatie of heb je een vraag?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan en laat uw e-mail adres achter.