Chat with us, powered by LiveChat

Ilze Dekker

Samenwerken en plezier staan altijd centraal.

Contact

T: +31(0)85- 27 33 490
E: i.dekker@forque.nl

Specialiteit

  • Werving & selectie
  • Media & design 

Ilze Dekker 

Marketing & Sales medewerker 

Mijn naam is Ilze Dekker. Ik doe de opleiding Creative Media and Game Technologies en ben nu bezig met een afstudeeropdracht bij Forque. Mijn afstudeeropdracht gaat over het werven van sollicitanten op de arbeidsmarkt. Ik ga uitzoeken hoe Forque kwalitatief meer sollicitaties kan werven. Hoe de doelgroep aangetrokken wil worden en wat hen drijft. Uiteindelijk ga ik mijn afstudeeronderzoek opleveren inclusief een interactief product.

Ik heb voor Forque gekozen omdat je hier in een team werkt dat elkaar helpt, maar elkaar ook de ruimte geeft om te groeien. Dat is prettig en geeft mij een goed gevoel. Door het werken in teamverband wordt een bedrijf meer een geheel en erg prettig om mee samen te werken.

“Curiosity creates creativity”

Ik word enthousiast van het uitpluizen waar problemen liggen en vandaan komen. Mijn doel is om deze effectief en creatief aan te pakken en waar mogelijk op te lossen. Ik ben altijd nieuwsgierig naar hoe mensen zich voelen en waar ik een helpende hand kan bieden.

Ben je nieuwsgierig naar mijn bevindingen? Neem dan gerust contact met mij op. Tips zijn natuurlijk ook altijd van harte welkom!

Heb je een vraag over Business Intelligence?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan en laat uw e-mail adres achter.