Chat with us, powered by LiveChat

Ivo Leijdekkers

Samenwerken en plezier staan altijd centraal.

Contact

T: +31(0)6- 41 21 84 82
M: +31(0)6- 49 96 40 39
E: i.leijdekkers@forque.nl

Specialiteiten

  • Business Intelligence

Ivo Leijdekkers

Senior businessconsultant

Vanuit mijn achtergrond in de accountancy en finance & control, weet ik dat een goede informatievoorziening essentieel is voor het succesvol voortbestaan van organisaties. Snel kunnen beschikken over de juiste informatie maakt het verschil tussen een goed en een slecht besluit. Daarnaast werkt het veel prettiger als er inzicht is in de stand van zaken. En dat duidelijk is op welke aspecten moet worden gestuurd om verder te verbeteren.

Met de komst van business intelligence software kunnen organisaties snel en eenvoudig een dashboard maken. Hierin kunnen de gegevens van verschillende systemen aan elkaar worden gekoppeld. Ik vind het geweldig om te zien dat onze relaties ervaren dat het ordenen, combineren en structureren van deze data vaak leidt tot nieuwe inzichten.

“Doen is de beste manier van denken”

Ik assisteer bij het scherp krijgen van de informatiebehoefte en het inrichten van dashboards. Ik vervul hier graag de rol van een op de business georiënteerde sparringpartner met een pragmatische instelling. Hierbij zoek ik altijd de balans tussen informatie over de huidige stand van zaken en de informatie om de juiste acties te nemen voor betere prestaties in de toekomst. In de samenwerking ben ik resultaat- en doelgericht. Ik word echter vooral enthousiast van een mooie prestatie, die in goede samenwerking en een plezierige sfeer wordt bereikt.

Ik denk in oplossingen, maar geef het ook eerlijk aan wanneer een informatiebehoefte nog buiten de mogelijkheden ligt. In het ontwikkelproces van het dashboard wil ik mijn kennis en vaardigheden zoveel mogelijk delen met de klant. Dit vind ik een belangrijk deel van de toegevoegde waarde van onze dienstverlening. Zo probeer ik een klant mee te nemen van samen doen, naar zelf doen.

Wil je meer informatie of heb je een vraag?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan en laat uw e-mail adres achter.