Jacob-Jan Mannak

“Regelmatig vertellen klanten me blij te zijn met een frisse blik of een andere invalshoek”

Contact

T: +31 (0) 6-45 05 65 28
E: jj.mannak@forque.nl

Specialiteiten

  • AFAS Profit ERP
  • AFAS Profit HRM/Payroll
  • Procesoptimalisatie

Jacob-Jan Mannak

Manager Consultancy – Partner

Bij Forque ben ik mijn werkende leven gestart (2012). In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in diverse branches in de rol van consultant tot projectmanager. Door die grote diversiteit in klanten kan ik me goed inleven in andermans situatie en weet ik snel overzicht te creëren. Regelmatig vertellen klanten me blij te zijn met een frisse blik of een andere invalshoek. Mijn projecten hebben altijd iets te maken met mensen, processen en systemen, ze kunnen niet zonder elkaar! Ik krijg het meeste energie van projecten waarbij Forque’ers samen met een klant dingen bereiken waarvan anderen dachten dat het niet mogelijk was, ik geloof dat samenwerking leidt tot de mooiste resultaten.

Forque staat voor plezier, kwaliteit en ontwikkeling. Deze drie kernwaarden worden door elk van onze medewerkers uitgedragen, het is wie we zijn! Intern ben ik verantwoordelijk voor HR en zorg ik ervoor dat deze drie hoekstenen van ons bedrijf geborgd zijn, bijvoorbeeld door ons inwerkprogramma.

“Samen bereik je de mooiste resultaten.”

Advies of ondersteuning nodig?

Als sparringspartner van GoFlex adviseren we periodiek over de procesinrichting en de technische vertaling. Daarbij zijn we kritisch gesprekpartner en stellen we de huidigde werkwijze vaak ter discussie. Dit resulteert vaak in mooie, maar ook uitdagende projecten waar soms wel 30 tot 50 man bij betrokken zijn.

Met mijn gecombineerde kennis van bedrijfsprocessen en AFAS-software heb ik aan het roer gestaan van de implementatie van AFAS HRM/Payroll. Ook heb ik een koppeling tussen Carerix en AFAS verzorgd. Forque ondersteunt TecqGroep met businessconsultancy en AFAS-expertise. 

Als projectleider van de volledige implementatie van AFAS was het mijn taak om voor SURF een probleemloze start met AFAS neer te zetten. Hierbij was het aan mij om de 10+ actief betrokkenen tijdig van de juiste informatie te voorzien en de voortgang, planning en het budget te monitoren.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan en laat je e-mail adres achter.