Jelmer aan de Stegge

“Ik wil nieuwe inzichten creëren met BI”

Jelmer aan de Stegge

Contact

T: +31(0)85- 52 733 490
M: +31(0)6-10 97 13 54
E: j.aandestegge@forque.nl

Specialiteiten

  •  Business Intelligence

Jelmer aan de Stegge

Stagiair Businessconsultant

Op dit moment ben ik student Business-IT op het Saxion in Enschede. Tijdens deze opleiding leer ik over business-processen, business-modellen, databases, projectmanagement, veranderingen, intercultureel werken en business intelligence. Dat is een hele mond vol! Business intelligence is wat mij betreft het meest interessante onderwerp van mijn studie. Hiermee kun je bedrijven inzichten bieden waarvan je op voorhand niet had verwacht dat deze zouden bestaan. Ik denk dat Forque en ik op dit vlak erg goed bij elkaar passen.

De komende tijd sluit ik me aan bij het business intelligence team binnen Forque voor een stageopdracht. In deze opdracht doe ik onderzoek naar predictive analytics: het maken van voorspellingen op basis van historische data met behulp van algoritmes. Naast dit onderzoek probeer ik meer inzicht te krijgen in Forque als bedrijf en de functie business-consultant.

“Plezier in het werk maakt perfectie in het werk.”

In mijn vrije tijd vind ik het geweldig om te mountainbiken. Hoe steiler de berg, hoe beter! Tussendoor doe ik ook nog aan hardlopen. Ik vind het heerlijk om in 30 minuten even mijn hoofd leeg te maken. In het weekend ben ik altijd met vrienden te vinden, waarmee ik de grootste lol heb. Op de zaterdagen werk ik als hovenier (tuinconsultant). Hier leg ik de modernste tuinen aan, even iets compleet anders vergeleken met Forque!

Wil je meer weten?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan en laat je e-mail adres achter.