Chat with us, powered by LiveChat

Jeroen Dijkstra

Samenwerken en plezier staan altijd centraal.

Contact

T: +31(0)85-016 0168
E: j.dijkstra@forque.nl

Specialiteiten

  • AFAS Profit
  • HRM

Jeroen Dijkstra

Support businessconsultant

Mijn werkende leven ben ik gestart als HR-medewerker in de zorg en het MKB. Na enkele jaren HR-ervaring op te hebben gedaan, en de implementatie en inrichting van AFAS Software te hebben meegemaakt, heb ik ervoor gekozen om de overstap naar Forque te maken. Bij Forque kan ik doen wat ik echt leuk vind: het leven van AFAS-gebruikers leuker en makkelijker maken. Een efficiënt proces en functionele inrichting zorgen daarvoor. Dit in combinatie met de juiste afstemming en communicatie met de eindgebruikers is wat mijn werk zo ontzettend leuk maakt.

“Without deviation from the norm, progress is not possible”

Ik vind mijn weg naar de kern van het probleem door de juiste vragen te stellen. Ik vind het heerlijk om mij als Support Consultant bij Forque uit te leven op complexe vraagstukken. Het geeft mij veel energie om in teamverband aan een issue te puzzelen en uiteindelijk tot een oplossing te komen. Maar waar ik vooral energie van krijg, is het écht verder helpen van klanten en ze blij te maken met goed werkende oplossingen.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst zo veel mogelijk op de racefiets door. Net als in mijn werk, ga ik ook dan voor de best mogelijke prestatie.

Heb je een vraag over Business Intelligence?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan en laat uw e-mail adres achter.