Kamsteeg Auto Groep

Kamsteeg Auto Groep is een dealerorganisatie van de merken Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Skoda en Seat, gevestigd in Voorschoten en Leiden. Naast de dealerorganisatie heeft Kamsteeg op de vestigingen een werkplaats, een schadewerkplaats, een bedrijfswagen inbouwcentrum en een verhuurafdeling. Kamsteeg is in 2015 overgenomen door de Wittebrug Groep.

Tijdelijk invullen van de functie controller

Kamsteeg werd geconfronteerd met de vacante positie van controller, terwijl er een mogelijke overname voor de deur stond. Een cruciaal moment voor ons als organisatie waarbij we expertise op financieel gebied echt nodig hadden. We hebben Forque gevraagd tijdelijk expertise te leveren in de functie van controller en het ondersteunen bij de voorbereiding van de overname.

Richard Steegers, General Manager: “Professioneel en consistent, ze weten wat ze kunnen en kunnen leveren. Zeer fijne en waardevolle samenwerking, waarbij kwaliteit voorop staat.”

Reguliere bedrijfsvoering kon gewoon doorgaan

Matthijs Pool heeft namens Forque deze opdracht uitgevoerd. Op basis van zijn ervaringen in de automotive branche kon hij relatief snel de rol van controller oppakken. Hierdoor kon de reguliere bedrijfsvoering gewoon doorgaan en bleef de informatievoorziening voor het management op niveau. Matthijs heeft samen met enkele van onze eigen mensen de voorbereidingen getroffen voor het uit te voeren due dilligence onderzoek. De samenwerking verliep prettig en professioneel. Zijn financiële kennis heeft ons echt geholpen, waardoor ook de overname van Kamsteeg door Wittebrug Groep soepel is verlopen.

Matthijs Pool

Matthijs Pool

Directeur - Partner

Procesoptimalisatie