Chat with us, powered by LiveChat

Lars Kleinjan

Samenwerken en plezier staan altijd centraal.

Contact

T: +31 (0)6- 11 52 00 06
E: l.kleinjan@forque.nl

Specialiteiten

  • AFAS Profit HRM/Payroll
  • AFAS Profit ERP
  • Procesoptimalisatie
  • Support

Lars Kleinjan

Businessconsultant

Met wat voor een persoon krijgt u te maken wanneer u met mij in contact komt? Vijf woorden: enthousiast, analytisch, meedenkend, leergierig en oplossingsgericht.

Bij Forque ga ik mij voornamelijk bezig houden met Support en het optimaal inrichten van bedrijfsprocessen met behulp van o.a. de software van AFAS.

Het analyseren van een wens of probleem is de eerste stap op weg naar de oplossing ervan. Het klinkt logisch, maar mijn ervaring is dat dit lang niet altijd wordt toegepast. Doordat ik al veel ervaring heb opgedaan met Support, heb ik mijn analytisch vermogen en adviesvaardigheden sterk ontwikkeld. Omdat bij mij de klant écht centraal staat, vind ik het belangrijk dat we het proces gezamenlijk van A tot Z doorlopen en een oplossing vinden. Een oplossing is pas een oplossing, wanneer wij samen geheel tevreden zijn.

“Wie met zijn gezicht naar het verleden staat heeft geen oog voor de toekomst”

In combinatie met een pragmatische en doelgerichte aanpak ben ik in staat om op korte termijn resultaten te boeken, wat al meerdere keren is bewezen. Met name word ik getriggerd door projecten waarvan anderen zeggen dat ze op inhoud of tijdlijn onmogelijk realiseerbaar zijn. Eerlijk en oprecht advies is wat er van mij verwacht kan worden.

Daarbij heb ik oog voor het proces en weet ik tegelijkertijd rekening te houden met de mensen binnen het team. Ik beschik over een enorm vermogen om ‘out-of-the-box’ te denken, wat heel verfrissend en soms ook confronterend kan zijn. Regelmatig komen er dan creatieve, ambitieuze en originele oplossingen naar boven.

Businessconsultant nodig op afstand? Geen probleem! Neem contact met ons op bij vragen of als je hulp nodig hebt bij optimalisatie.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan en laat uw e-mail adres achter.