Lars Kleinjan

Consultant

Met wat voor een persoon krijgt u te maken wanneer u met mij in contact komt? Vijf woorden: enthousiast, analytisch, meedenkend, leergierig en oplossingsgericht.

Bij Forque ga ik mij voornamelijk bezig houden met Support en het optimaal inrichten van bedrijfsprocessen met behulp van o.a. de software van AFAS.

Het analyseren van een wens of probleem is de eerste stap op weg naar de oplossing ervan. Het klinkt logisch, maar mijn ervaring is dat dit lang niet altijd wordt toegepast. Doordat ik al veel ervaring heb opgedaan met Support, heb ik mijn analytisch vermogen en adviesvaardigheden sterk ontwikkeld. Omdat bij mij de klant écht centraal staat, vind ik het belangrijk dat we het proces gezamenlijk van A tot Z doorlopen en een oplossing vinden. Een oplossing is pas een oplossing, wanneer wij samen geheel tevreden zijn.

Tijdens mijn studie bedrijfseconomie heb ik mij voornamelijk gericht op het in kaart brengen en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Deze kennis en ervaring neem ik mee en ben vastberaden om dit verder te ontwikkelen.

Ik kijk ernaar uit kennis met u te maken!

 

Contact

T: +31 (0)6-  11 52 00 06
E: l.kleinjan@forque.nl

Support

Procesoptimalisatie