Len van der Wende

“Ik wil graag automotive dealers naar het volgende niveau tillen!”

Len van der Wende

Contact

T: +31(0)85- 52 733 490
M: +31(0)6- 51507823
E: l.vanderwende@forque.nl

Specialiteiten

  •  Autoline

Len van der Wende

Senior Businessconsultant

Forque is voor mij het begin van een nieuw hoofdstuk. Een hoofdstuk dat niet per se in de lijn der verwachting lag, maar dat heeft me juist ook erg aangetrokken. Forque heeft de ambitie om kennis en expertise binnen de automotive te vergroten en te borgen. Daar wil ik maar al te graag aan bijdragen! Ik houd van een uitdaging en ik wil graag waarde toevoegen aan de ontwikkeling van AFAS en Autoline als Senior Businessconsultant bij Forque.

Ik heb meer dan 20 jaar als Businessconsultant gewerkt bij Keyloop, waardoor ik veel ervaring, kennis en expertise heb op het gebied van de automotive en Autoline. Deze wil ik graag inzetten om automotive dealers naar het volgende niveau te tillen! Ik spreek de taal van de dealer en begrijp de behoeften die er spelen. 

 

“Doe het samen, dan is het veel leuker én bereik je meer!”

In mijn werk, houd ik ervan om samen te werken. Dat is veel leuker én je bereikt er veel meer mee. Het doel is om elke klant tevreden te krijgen en te houden. Wanneer dit in teamverband lukt, dan wordt het automatisch leuk omdat je samen het gevoel hebt dat je gewaardeerd wordt. Samen komen tot de beste resultaten, dat vind ik het belangrijkst!

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met tuinieren. Wat vakanties betreft pak ik graag mijn caravan richting Spanje, of ik zeil zo nu en dan met mijn kleine zeilbootje!

Advies of ondersteuning nodig?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan en laat je e-mail adres achter.