Leonieke van der Meij

“Ik streef ernaar om nét dat ene stapje meer te zetten”

Contact

T: +31(0)85-016 0168
E: l.vandermeij@forque.nl

Specialiteit

  • Support 
  • AFAS Profit 
  • Microsoft Power BI

Leonieke van der Meij

Businessconsultant 

Ik word elke dag weer uitgedaagd om problemen van klanten zo goed mogelijk op te lossen. Door nieuwsgierig te zijn en niet terug te deinzen voor nieuwe uitdagingen, leer ik continu nieuwe dingen bij.

Als support consultant is een brede kennis van AFAS Software vereist. Dit geeft mij een mooie kans om mezelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast houd ik mij bezig met de support voor Power BI en verschillende softwareproducten van Forque. Hierdoor krijg ik veel inzichten in verschillende bedrijfsprocessen.

“Problem solved!”

In mijn vorige functie als datacoördinator in de motoroliesector heb ik geleerd om altijd scherp en nauwkeurig te zijn. Ik kon mijn creativiteit hier echter niet meer kwijt en miste de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen. Bij Forque krijg ik deze mogelijkheden wel. Ik werk nu in een leuke en gezellige omgeving, waarin ik mijn kwaliteiten goed kan gebruiken.

Ik streef ernaar om nét dat ene stapje meer te zetten, zodat klanten zich echt geholpen voelen. Door samen te werken kom je tot de beste oplossing. Daar geloof ik in!

 

Advies of ondersteuning nodig?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan en laat uw e-mail adres achter.